Friday, January 07, 2011

The Wish List Contest...

STICKY MODE UNTIL 7 JANUARY 2011

Hye peeps... Kembali bersama beauty che wahhh!!! Heheheee...

Ok lah diz time mau join contest bersama WYYN Planet... Harus xbley nak sebut mummyaeesh je skang sebab dier da ade 2 Y dalam hidup dier.... ;-) Contest susah tapi wa gagahkan jugak ye u ols untuk menyertainye bagi memeriahkan keadaan... Walaweh!!! Heheheee...;-) Sesiapa yang nak join sila click banner di bawah ini ye ye ye...

Syarat pertama : Tempek banner... (sila click banner di bawah tuk join ye u ols) - DONE


Kalau tak pun sila click link ini... oke!!!

Syarat Kedua : Follow blog they ols nih - DONE

Dua-dua blog kepunyaan Kak Watie nih beauty da join... Ha kepada u ols yang de anak kecik, sepupu sepapat kecik bagai bley lah melawat sales blog kak watie nih sebab banyak baju-baju budak branded menarik tertarik dbomb gitu... Beauty sendiri penah beli baju tuk cousin beauty ngan dier.... Guess Kids yang santek ye u ols... akan ku gigih membeli lagi jika punya anak sendiri... Yawww!!! ;-p

Syarat Ketiga : Bubuh 3 wishlist for besday present we ols... Oke Untuk makluman tarikh besday we ols 22 February... 22.02 tuh... tak lama je lagi.... hihihiii....(haaaa yang ni best... kamu2 semua termasuk Mr. Hubby sila alert oke!!!) Wahahahaaa!!! - DONE

1. Nak pegi SEOUL... Ayayai!!! Sangat teringin... Ni sume gara-gara Awan Dania... Hari tu Mr. Hubby kate bole so kalau bole nak gi masa besday we ols... Hihihii

2. Emas permata pun boley jugak.... Bak kata kak watie... Ala-ala mummy jarum kan... Pelaburan tuk masa akan datang tu u ols... Hihihiiii

3. Romantik surprise birthday celebration with Mr. Hubby beserta surprise present di luar daerah Kolumpoq ini... Weewiiittt!!!! Kalau de orang yang sponsor tuk we ols sekali ngan Mr. Hubby lagi best... Wohooo!!!

Oke lah banyak wish list sebenarnye sebab dah de perjanjian ngan Mr. Hubby tapi simpan sendiri dulu... Hihihii... Tu sume wish list di dunia fana pun... Untuk hingga hujung nyawa harus bahagia berkekalan bersama somi tershenta....;-)

Syarat keempat : Cerita pasal besday present yang paling best/buruk/lawak/jahat/ keji lagi hina... wohoooooo - DONE

Setakat nih alhamdulillah sepanjang bersama Mr. Hubby dari zaman bekawan sampai kawen sume dier bagi sume best.... Sebab nye kengkadang tak yah nak tunggu besday dier bagi gak present, bunga, coklat dan sebagainye.... I loikkeee!!! Family pun tak pernah putus celebrate... Memang da adat kami 1 family kot... If tak besar kecik pun buat jugak.... Cumenye beauty pernah putus chenta pada tarikh besday beauty... Betul-betul ngam tepat kul 12am tuh putus chenta nye... Sedih nok!!! Rasa nak terjun bangunan... tertonggeng-tonggak menahan keciwa di dalam dada u ols... Whopsss!!! Tapi kalau bukan kerna putus chenta itu saya pun tak lah jumpa ngan Mr. Hubby yang dikasehi skang ni kan... Weeewiiittt!!!! ;-)

Syarat kelima : Teka wislist yang bakal dimakbulkan oleh Mr. Ahkau a.k.a hubby kepada kak watie nih... - DONE

Okay lah beauty rasa birthday kak watie akan dicelebrate di Pulau Bali yang indah lagi saujana mata memandang (tempat idaman ku jua), bersama Handbag Baru yang bernama Gucci My Gojes (sebab LV da ado kan) dan memakai Jam Tangan Coach yang bersinar gemerlapan 14 batu jauh da nampak kilauan dier kan u ols.... Hihihiii..... ;-)

Bonus point : - DONE

Saya mendapat tahu contest ini dari blog BEAUTY sendiri lah kan harus de link kat sebelah kanan tu untuk hapdet-hapdet terbaru dari empunya blog... Nak-nak semenjak beliau ingin aktif semula nih.... Wohohooooo..... ;-)

Oke lah... gigih we ols buat contest nih... Susah yang amat banyak benau syarat kelayakan nye... Hohohooo.... Harap penyertaan ni diterima and last but not least.... Wish me luck!!!! ;-)

1 comment:

mummY2Y said...

ok cung!