Monday, December 27, 2010

Wedding lagik....

Okay dah abis kisah Anugerah Skrin yang sebenarnye disebalik tabir banyak kontrovesi besi bagai... Huhuhuuu.... ;-p Pape pun for Awal & Vee good job even starting agak slow sikit kan...;-) The rest is excellent... So beauty sampai umah malam tu around 12 ++ am while Mr. Hubby dah lena dengan tv tebukak sume... Bile kejut ngengade ngendeng-ngendeng kan...;-p Beauty yang kebuluq tak mamam ape-ape malam tu bedal maggie sudahnye dekat kul 3.30am baru dapat taido... Ahahahaaa..... Dah la taido lewat then bangun awal.. Mana tak nye early morning Mr. Hubby ku itu dah sibuk kejutkan suh siap-siap folo pi umah fengantin yang dier shoot tuh... Ekceli memang beauty nak pi tapi bukan lah pepagi shapiee tu kan... Sudahnye ai gagahkan jugak bangun folo beliau pi sana... Seb bek jugak ai ade untuk membantu fengantin pe yang patut kan.... Overall fengantin comel memakai baju kaler ijo gelap... All the pengantin's family sangat lah sporting syok abis... Beauty nih da dianggap macam family sendiri... Belah ibu pengantin perempuan all is from singapore... So afta diz beauty pi singapore tak yah fening nak stay mana kan... Pastu de tourist pulak tu kan... Hihihiii... InsyaAllah tak de aral melintang bulan 3 akan ke sana untuk attend wedding cousin kepada pengantin perempuan tu.... Oh ye nama dia Dian Surinie... We call her Dian... Dian nih jiran Mr. Hubby dulu then diorang quit closed masa kecik-kecik.... (boleh tak si dian tu kata laki ai jahat@nakal ya rabbi baling patung orang atas bumbung... haish!!!;-p) ... Pastu diorang pindah puchong then skang nih baru jumpa balik.... Then si dian tu punya lah suka ngan beauty... Kata nya "Kak, kite baru kenal tapi da rapat sangat... Dian suke sangat ngan akak... family Dian pun..." Oh saya sangat terharu... InsyaAllah dik, selagi orang berbuat baik ngan akak seumur hidup akak akan ingat dengan u ols... If de prob pun jangan segan-segan jumpa akak nih hoke...;-)

Seronok tengok gelagat family besar Dian penuh satu pentas pelamin tuh.... Memang semua sporting... Then afta majlis we ols pi outdoor kat putrajaya... Si Mr. Hubby dah jadi kombat bagai meniarap dalam semak... Pastuh ngaduh badan miang-miang... Ahahahaaa... Cian dier.... Mrs. Wifey pun sempat jadi model hambik gambor same... Haaa gambor tuh tunggu Mr. Hubby kasi oke... Diz time beauty haplod pict yang ado ckit nih dulu... Jom layan!!!!!! ;-)

Ai pun nak pose ngan munge.... Ihihihii ;-)

Persiapan si fengantin...=)

Aaaaaa.. Yang nih best... Diorang diarak dengan menaiki kete kodok.. Sangat shomel... =D

Tesangkut-sangkut crown ngan baju turun dari kete... Ihihihiiii

The pelamin... Simple but niceeee!!!!

Pict blur salah setting.. Huhuhuuu ;-p

Oke da bley dodok atas pelamin...;-p

Nih acara menembak di dalam semak... Hohohooooo...

Pastu beauty da campak camera beauty dalam kete sebab banyak sangat barang beauty kene bawak... Hui!!!! Pict lain menyusul kemudian hoke.... Tunggu Mr. Photog kasik.... ;-p Nih pasnih nak menyelesaikan segala hutang TAG, GA, Contest bagai yang diberikan pada beauty.... Hui!!!!! Tetibe rase femes amos.... Huahahahaaa... Daaa u ols.... MuaccckkkSSSssss!!!!! ;-*

No comments: