Thursday, December 23, 2010

VIP... Anugerah Skrin...

Salam and hye dear peeps... Wish u ols sume sehat-sehat k coz semalam beauty punya kepala berat rase nak putus leher... Hui!!! Nak cite best nih kat u ols... Beauty got VIP ticket for Anugerah Skrin 2010... Yey!!!! Neway tq to Hot FM!!! Lebih hangat daripada biasa..... ;-) When collecting ticket lewat petang semalam beauty jumpa Ikhwan yebba yebba... Hes so kurus oke and sangat peramah.... Dier tegur kami dulu then tanya-tanya.... Beauty bagi tau kawan beauty then kawan beauty cakap hes GF sekarang ni sangat santek oke.... Kulit putih gebu rata licin sume-sume lah.... Beruntung badan dapat ikhwan yang setia... Cuma nakal bila di konti... Ihihihiiii.... =) To hes x-fiancée sila jangan putih mata... Hohohooo... U noe what, ikhwan bley kurus dengan pegi jogging every day... Tak kira siang or malam... Sebab x-bf kawan beauty tu kawan ngan dier so diorang selalu jumpa.... Oke puan beauty!!! Sila start jog hari-hari afta diz untuk slim melim macam abang ikhwan... Macam gigih je nak jog hari-hari.... Hihihiiii ;-p (zaman anak dara dulu rajin la...;-p)

Back to the story... For this event... Beauty dah dapat new dress... New accessories... Kasut je guna yang lama kot sebab yang lama pun ekceli beauty baru beli seminggu yang lepas... Hihihiiii.... Opss!! Clutch je belom ada... Adoi!!! Ada sapa-sapa yang baik hati nak kasi finjam... Malas ai nak pegi mencari nok!!!! Hohohoooo!!!! Tak pe tak pe, i think my Chanel bley digunakan for that... The theme is ANGGUN so i will be the anggunsssssss woman on tomorrow nite... Ayayai!!! (anggun ke??;-p) So stay tune untuk pict sepanjang berada di sana oke... Daaa!!!!


The invitation card..=)

In head office of the radio station... ;-)

Bro Ikhwan & Beauty in Sri Pentas Lobby ;-)

P/S * People in sri pentas office is so nice murah dengan senyuman...;-)

4 comments:

tigrismalaya said...

jangan luper amik picta byk2 tepek sini okeh..

haa..jangan lupe amik picta ira gak..

misz beauty said...

oke kak reen... tp ira tu tak sure dapat jumpa ke tak esok sebab dier kan dengan finalis pantene ada rehersal... kalo de mesti de tempek dalam ni... hehehee =D

Jojoe said...

hamboii...nanti nak skodeng2 dalam tv masa malam tu kot nampak beauty..hehehe...paste pic kan sini nanti k?

misz beauty said...

bukan nampak pun beauty dalam tu.. huhuhuuu... dah paste dah..;-)