Friday, December 03, 2010

Short entry...

Salam jumaat buat semua... Hope hari nih lebih indah dari hari-hari yang sebelumnya... ;-) Tak de pe pun nak hapdet sangat... Beauty punya mood today biase-biase je... Malam tadi masak nasi ayam for dinner... Tegar betol balik keje behempas pulas kat dapur... Tapi sangat hilang penat bila tengok Mr. Hubby makan sampai habis semua... Hihihiii... ;-p But today feel like nak pi dating dinner ngan Mr. Hubby... Itu pun if dier tak fenat lah coz today dier on leave ade solemnization shoot... Tengah hari nih nak pi antar dier lah nih dier tak taw jalan... Beauty nih kalau Mr. Hubby cuti beauty memang ralat tak cuti sama... Sebab dier asik tanya-tanya je kan macam suh cuti sekali ngan dier... Nak-nak client is from me... Tapi harus beauty kene simpan cuti for emergency coz tinggal bape hari je cuti beauty... Lagipun nak simpan cuti untuk pegi bercuti lagi nanti.. So sabar ye bb... =) Today pun achik & family balik KL so nak ajak anak-anak dier tido umah beauty... Mesti best layan kerenah diorang... Tak sabar tunggu diorang sampai...=)

Oklah tak tau nak hapdet pe dah... Juz want to dedicated diz song to Mr. Hubby... Duk umah elok-elok ye... If rajin tolong kemas-kemas sikit tolong Mrs. Wifey ye ye ye...;-)

2 comments:

tigrismalaya said...

rajin as masak...bile nak jemput kak reen dtg makan kt uma? laalallaaa..

misz beauty said...

haaa... tunggu nanti tibe saat dan waktu nye az jemput dtg umah makan2 ye... ;-)