Friday, December 17, 2010

Selamat Berhujung Minggu...

Hye peeps....;-) Beauty juz nak say selamat berhujung minggu buat semua.... Beauty pun ada kenduri kat rumah cousin Mr. Hubby diz week start from tonite sampai eSok la kot... Tak tau la if dier buat 3 hari 3 malam kan... Hui!!! ;-) Later beauty hapdet kat u ols k.... Tak tau la beauty nanti jadi tukang menyebok kat bilik fengantin or kene basuh periuk kat dapur kan... Ayayai!!! Ai kawen pun tak basuh periuk sendiri.... Caterer yang basuhkan...;-p Tapi balun je.... Bukan susah duh dapur pun... Lets pro handle it... huhuhuu... (ai duk sebelah mak mentua ai je lah gamaknye..;-p) Ok u ols.. Selamat berhujung minggu dengan kenduri kendara, shoping (shoping hadiah tuk beauty sekali hoke!!;-p), jenjalan holiday... Dan yang sewaktu dengannya....;-p Last but not least... Presenting u ols the pictcha of Chubby Wubby Mrs. Beauty!!!!!!!!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
Dress : by Roxy (tu sebab hamik gambo kat roxy ;-p)
Jacket : by Zara
Shoes : by Crocs
Handbag : by Longchamp
Accessories : by This & That

(da macam dalam magz pulak...;-p)

4 comments:

Jehan Najib said...

happy weekend!

misz beauty said...

happy weekend sis!! ;-)

tigrismalaya said...

hepi weekend..
santekkk baju..tp picta td ade lamabt sket nak kuar..

misz beauty said...

alahai sis... baju remaja muda mudi jek... hihihiii ;-)