Wednesday, December 08, 2010

Rapunzel Time....

Salam Maal Hijrah buat semua kengkawan... Okay lah tamo panjang cite kite pendekkan je terus menerus ke lembah ceritera kisah last week sebelum weekend seterusnya menjelma yek... Ihihihiii..;-)

Cite pasal ari sabtu lepas beauty menghabiskan masa bersama anak-anak cousin beauty yang datang from penang lah kan... Macam biase diz 2 heroes bile sampai KL memalam and esok pepagi buta dah suruh mummy beauty call beauty... Coz asik tanya Kak Long nih nape tak datang-datang rumah serdang nih.... Huhuhuuu.... Harus sebab ai yang rajin bawak they ols pi jenjalan... ;-) Last saturday beauty bawak depa pi jenjalan, tengk movie Rapunzel... Yang best nye mase tanya tu sume kata tamau tengok Rapunzel... Cerita gegerl katanya... Tapi ade ai kesah?? Bawak je diorang masuk tengok last-last tesengih-sengih tengok movie tu... Baru tau best...;-p Pas tengok movie bawak diorang main kuda-kuda, mamam mac d... Last jemput Abang Fizi diorang kat upm tuk bawak ke rumah pengantin yang lain pulak coz last week 3 hari berturut ada job... Alhamdulillah..=) Afta dat beauty bawak depa balik umah beauty masakkan nasi ayam feveret anak teruna my auntie tuh... Then kasi main game sume... Abang Fizi diorang pun sesame melayan game.... Harus lah dak2 tuh tak ingat nak taido kan... Beauty lak malas nak layan dah baik haku taido... Ihihhiiiii.... Pastu pepagi buta kul 6 da dengar bunyik game.... Punya lah awal anak-anak tiri ai tu bangun... Harus dengan beauty kene bangun awal sediakan bekpes tuk sume... Penat sebenarnye jaga anak tapi beauty suka dan enjoy.... Jom layan sikit pict eh ;-)

This is my 2 lovely lil heroes =)

Amir Irfan & Amir Irsyad

Peace Kak Long... ;-)

The-Non-Paid-Baby-Sitter... Ekekekee ;-p

Uish syok betol si abang...

Senyum lebar si adik....

Babai kak long!!!! ;-)

Macam-macam aksi diorang buat...

Time to eattttt.....

Irfan hungry sangat... Since dalam cinema... ;-)

Irsyad kenyang sebenarnya... Nugget pon okay jugak but i want a toys set...=)

Okay dua-dua makan... Gud =)

Tengok pipi sampai kembung.... ;-p

Nih makan sambil cover sakit gigi...=D

Oh silap order.. Oren jus nih masam sangat....=D

Belek toy....

Nih lah rupe toy nye...

Sayang dier... Muaaahhhh!!!!

Surely i can be a gud mom.... ;-p

Belek-belek lagik...

Here the detail of toy lah kak long...

Most finished.. Gud boy!!!

E'eh A&W bear....

Give him a hugs...

Okay both of u... ;-p

Sangat penat melayan segala pertanyaan dua-dua hero nih... Tapi ku layankan jugak.. Ihihihiii =) Now diorang da balik penang... Sangat rindu... =(

Ok lah u ols... Sambung next entry for sunday sampai lah ari selasa semalam punya kejadian... Huh... Wat a busy holiday.... Ehehehee =D Daaaa u ols...;-)

2 comments:

tigrismalaya said...

rajin bawak bebudak jenjalan..bagus2..praktis2 dulu..

misz beauty said...

hihihii... da lame da prektis kak reen... az memang suke bebudak... kalau bawak yang lagi 2 cousin pempuan tu abis empat2 orang nak pegang tangan ngan az je... ihihiii ;-)