Friday, December 31, 2010

"pabila photo mula.... ber...cerita"


STICKY MODE UNTIL 31 DISEMBER 2010



Okay diz time contest is from Sis Eb... Ayayai... Banyak tol dier tag beauty.... Tak pe beauty cube buat pelan-pelan ye.... Contest nih di anjurkan oleh Sis Qaseh.... Sila click banner di atas untuk join k... The contest will closed on 31 Disember 2010... Ada beberapa hari lagi untuk join... Sila jadi macam beauty join last min oke....;-p Beauty pun men blasah je nih masuk contest nih... Asal ado untuk memeriahkan lagi contest nye.... ;-) So my picture yang berstory mory adalah....
*
*
*
*
*
*
*
Adengan Semasa Kenduri Cik Kak Nooi.....

Bb : "Ayang wat la tocang kat rambut saya nih... panas nih.... Buat sanggul yang biase ayang buat tuh"
Ayang : " Alahai b nih asik nak hadap rambut b je... Meh sini sanggul cepat orang nak nyanyi pasni"

Bb : "Ayang aku nih asik nak nyanyi je... Tau le sore sedap!!!... Geram aiiii..." (ahahahaaa sori perasan)
Ayang : "Ade ai kesah sore sedap tak sedap... yang penting nak nyanyi gak... ~~Cindai lah mana... tidak berkias~~"


Heheheheee... Sekian acara story bergambar kita.. Terima kasih...;-)

Dengan ini beauty tag :

Kak Reen a.k.a Tiigrismalaya
Kak Rose a.k.a Mummy Qaseh
Kak Jehan a.k.a Ibu Dania

Setel!!!!! wink wink wink ;-)

2 comments:

Jojoe said...

hamboiii..manjernya mintak tocang eh??hehehe

misz beauty said...

hihihiii... memang slalu ngadap dier cenggitu...;-)