Wednesday, December 15, 2010

Lambat!!

When u get the-sangat-manja-mr-hubby alamatnya memang selalu pegi keje pun the-sangat-tergesa-gesa... ;-p


Ha ni lah yang berlaku pada beauty hari ni... (bukan hari nih je selalu...;-p) Ada ke beauty pepagi buta nak bangun mandi dier duk suruh tido la lagi... tido la lagi... ish ish ish... Akibatnya beauty pun tegopoh-gopoh pi keje dek kerana melayan mucuk yang banyak songeh nak manja-manja pagi nih.... Moral of the story... Afta diz bangun kene terus diam-diam pi masuk bilik mandi jangan kejutkan dier dulu...;-p Dah lah si manja kesayangan kami tuh pukul 4 pagi dah panjat badan beauty mintak bagi makanan.... Sakit badan beauty dier panjat sebab dak tu da gemok dan berat... Aishhhh!!! =D Make up pun kat opis... Hari nih nak kene buat keje yang susah.... =( Ok lah u ols... Tak de nak merepek sangat cuma lucu dengan kejadian pagi nih... Hapdet lagi nanti... Daaaaa ;-)