Monday, December 06, 2010

Kisah Jumaat Lepas...

Salam & hye u ols... Selamat ber isnin-isninan ye... (hapeda bahasa ai guna nih??;-p)

Beauty nak cite pasal weekend beauty yang padat lagi penuh lagi fenat lagi enjoy kat u ols... HuihH!!! fanjang betol... =D Okay lah we start from last friday.... Buat entry satu-satu dulu hoke... ;-) Last friday beauty de hapdet entry beauty tak hamik cuti tuk folo Mr. Hubby kan... Suddenly beauty tanye kat bos beauty bley dak beauty balik awal memandangkan Mr. Hubby sangat tidak tahu jalan menuju ke rumah fengantin dan Alhamdulillah beauty dibenarkan tuk balik awal dan Mr. Hubby pun sute la ;-p Nak dijadikan cite while waiting Mr. Hubby beauty sempat pegi membasuh baju lah, cuci kete lah dan sebagainya dek kerana Mr. Hubby punya asst. lambat dan menunggu dier.... So sampai umah fengantin terus pegi ke mesjid tuk pernikahan pasangan fengantin... Alhamdulillah sah dengan 4 kali lafaz... Mana tak nye fengantin lelaki nye sore romantik sangat ye u ols... (macam bb beauty lah tuh sore romantik tapi 2 kali je... ) Ihiks ihiks... ;-p Pastu da fenat hambik pict fengantin balik tuh beauty and hubby sempat pi berdating dinner berdua coz asst. hubby dah cabot tinggalkan we ols romantik2 berdua-duaan... Ihihihii.... ;-) Sikit pict fengantin yg beauty hambik... Yang da best de kat Mr. Hubby lah kan... Heheheee.... ;-)

Pengantin laki asik sengih je...;-p

Pengantin pempuan shomel muke bedebar..;-)

Befeluh-feluh u ols sampai 4 kali lafaz..=D

Okay kawasan larangan merokok...=)

muke tak-berapa-nak-comel puan beauty...;-p

Oke lah kan... cukup la tuh... Beauty pun hambik pict ckit je... Tapi last-last tu bley pulak Mr. Hubby nak posing gak ngalahkan fengantin... Hadoi!!! Aci tak?? Fengantin duk gelak je tengok perangai we ols... Ihihihiii ;-p Oh ye, banyak cite sedih gak sepanjang perkahwinan diorang... Nanti abis cite pasal weekend beauty, beauty up entry pasal ape eh...;-) Beauty nak balik dulu tak tau nape Mr. Hubby tanye-tanye beauty nak gi mana afta work... Maknenye ade lah tu dier nak plan ape-ape.. Huhuhuuu... Daaa u ols..;-)

2 comments:

tigrismalaya said...

best boleh amik pic sendirik cantik2

misz beauty said...

sangat best la sis... ;-)