Wednesday, December 15, 2010

Follower tapi tak Follow..


Salams guyz... Erm beauty juz nak gebang gebang membebel je kat sini bout diz topic... Mesti u ols sume pun banyak je follower tapi tak follow u ols betol2 kan... Ermmm beauty tak suke cam tu sebenarnye... Biasenye if beauty follow blog orang mesti beauty akan singgah-singgah blog diorang baca if de kelapangan dan kalo topik best beauty tinggallah komen... Not juz tinggal jejak and pastu dah tak jejak-jejak... hui!!!!!! Beauty kalau boley biar persahabatan berpanjangan.... Contohnya ada lah beberapa blogger yang beauty sempat singgah kenduri kendara mereka if dijemput dan jumpa kat memana kan....;-) Tu baru betul berblog untuk mencari kengkawan.... Heheheee.... Saya mintak maaf kepada kengkawan yang beauty belum sempat nak jadi follower dan betul2 folo diorang ye... Beauty tak kisah kalau tak klik follow kat page beauty tu sebab follower blog beauty sikit je... Sebab banyak yang datang untuk membaca dan santai-santai kat sini... Malah diorang yang datang baca tuh sendiri tak de blog then bley jadi rapat ngan beauty... Its better... Nak-nak yang rajin komen mesti beauty pun akan alert selalu dan singgah blog diorang tuk mengetahui perkembangan jugak... Lagipun if jadi follower kan status diorang akan sentiasa terpapar kat hapdet status... Itu adalah perkara pertama yang beauty akan klik bila log in blog.... Menziarah blog yang beauty folo tengok hapdet dari diorang then baru menghapdet entry sendirik...;-)

Beauty suka buat blog walking.... Tak kisah la blog hape pun... Kengkadang tengah tunggu hubby dalam kete sempat online kat iphone tengok blog orang... Cume skang nih iphone beauty kesengalan tak tau nape tak bley nak hapdet blog thru benda alah nih... Bley hapdet fb jek... huhuhuu.... Nanti beauty fix dulu... If da boley nanti lagi kerap agaknye beauty hapdet blog... Hihihiii =) Beauty tak kisah beauty tak glemer kat blog nih yang penting beauty tau ada pembaca setia yang selalu nak tau hapdet story mory pasal beauty.... Lagipun masa beauty buat blog nih dulu bukan femes sangat pun blogging-blogging nih... It juz an online diary.... Orang yang tau pun juz orang yang kite bagi tau "eh awak... saya de blog sekian sekian... nanti nak tau gi lah kat blog kite..." ;-)

Dan skang nih beauty semangat lagi nak berblogging setelah suami sendiri jadi pembaca setia dan ditambah pula dengan pendapatan-pendapatan sampingan yang boley dibuat serta ramai orang da de blog then bley tukar-tukar link untuk jadi kawan.... Lebih banyak kawan beauty skang nih tak kire negeri... Before diz kengkawan satu mesia yang men kete, moto jek... Skang nih plus blogger pulak..;-)

Ok u ols... Terima kasih pada sesiapa yang rajin singgah-singgah sini baca beauty mengarut mencarut membebel.... Hihihihii... Kalau nak jumpa gosip-shoping-photogediks ngan beauty bley lah ajak eh... Jangan memalu... Beauty tak mamam orang... Beauty sayang kawan beauty...;-) Daaa u ols...;-)

Okay tucen beauty pun da letey nak dengar mummy dier membebel so dier pun tido cenggini...;-p Daaaa;-)

9 comments:

Jehan Najib said...

babe, panjangnye entry this time. dh mcm luahan perasaan plak :D

misz beauty said...

panjang ye sis... tak berapa nak luah la... ihihiiii ;-)

with love:zaren said...

hye beauty...haha...btolla...i follow xbyk blog..mane yg i follow tu, klu ade entri baru.i akn bace...dgn berblog ni i bole cr kwn...kan
psstt..follower i plak..baru sorg jekkkkkkk..hahah
dan i blom lg follow ur blog..tp i akn bace blog u..n nmpk u update sbb i da link ur blog..hehe
(pjgnye i nye komen..hehe)

misz beauty said...

hehehee... no prob la... btw nape link blog u xbley view ye... jom la kite jd kawan...;-)

be said...

華麗夢想夢世界酒店經紀酒店工作酒店上班酒店打工禮服酒店禮服公關酒店領檯華麗夢想夢世界酒店經紀酒店工作酒店上班酒店打工禮服酒店禮服公關酒店領檯華麗夢想夢世界酒店經紀酒店工作酒店上班酒店打工禮服酒店禮服公關酒店領檯華麗夢想夢世界酒店經紀酒店工作酒店上班酒店打工禮服酒店禮服公關酒店領檯華麗夢想夢世界

Shidarina said...

salam kak, sy cida..(n_n)

ala..sy follow blog akak wat...? cuma xpenah komen je...huhu ske baca blog nih xtaw la nape..hikhik =p tiap kali akak update, kompem bace arrr!! hukhuk tp kak xtaw pun sy baca ek..?huhu T.T alamak, da mcm tmpat luahan rasa plak..ekekeke =p jgn mare kak.. =)

tigrismalaya said...

ramai yg mcm tue..
mula2 kak reen stat berblog dulu dan tak berapa nak rajin, colum follower tak de pon..
skrg bajet rajin la, start balik kumpul kwn..sebab tu kak reen skrg wat list2 blog supaya tak missed BW setiap sorg pon, kalo ader kelapangan..
tak nak jugak setakat klik follow kite pastu lesap...

Puan Jiha said...

beauty... nak tau tak..punye lah buta IT jiha ni...only recently yg tau camne nak follow2 blog org (tu yg tak penah nak join contest, sebab tatau camne nak follow) wakakakaka teruk betol daku

misz beauty said...

shida - thanx sebab rajin tengok blog sis oke... muaaxxxx tuk dier...hehheee... if akak lupe nak lwat blog shida rajin2 la remind ye... ;-)

kak reen - harus la kak reen... kite follow blog org sebab nak selalu keep in touch bukan touch n go... hihihiii.... skang memang kak reen rajin hapdet pun!!;-p

sis jiha - bz duk mengulit baby terchenta la tuh sapai tak tau nak folo cam ne kan... hehehee.... xpe pasni da tau bley join contest... hihihii ;-)