Thursday, December 09, 2010

Entry Selingan...

Salam khamis u ols... Haaaa.... Khamis malam jumaat... Jeng jeng jeng!!! Ihik ihik ihik.... Kalau u ols senyum2 tuh maknenye u ols nye otak kaler biru okay!!! ;-p Saje je beauty nak wat selingan nih before hapdet entry last sunday.... ;-p Nak-nak pagi tadi dengar radio (hanyaaaaaaaa... di radio!!!!!!!) ha tetibe nak menyanyi lalalalalaa pulak kan...;-p

Kisahnye kisah perceraian antara penyanyi kumpulan ruffedge tuh kan.... Sambil-sambil duk ketawa dengar si AG & partner merepek pasal kes denda kan.... Beauty pun tak tau sangat kesah they ols sebenarnye tapi sedih sangat bile dengar kes cerai berai nih... Then kajian jabatan agama pulak mengatakan salah satu punca kes penceraian yang terbesar selain kurang persefahaman & masalah ekonomi adalah ORANG KETIGA!!!! Arrgggghhhhh!!!! Benci tol beauty dengar bende nih... Kenapa mesti wujud bende tu ye??? Kalau orang ke tiga tu baby dalam perut berita bahagia la kan... Ini orang ketiga yang stupid dog!!! bukan dog lagi lah p*g terus agaknye!!! Rasanya bukan laki orang je diorang nih nak ngendeng.... Tunang orang pun diorang bley sapu.... Bf Gf tuh nantak lah kan... Memasing masih dalam proses pencarian.... Tapi perkara macam nih sedikit sebanyak mempengaruhi rakan-rakan yang belum berumahtangga... Diorang jadi takut... Hurmmmm.... Balik pada kes sein tadi... Sayang sebenarnya... Sebab sein ngan nana tuh sama comel sama padan especially masa diorang masuk sehati berdansa tu kan... tapi mungkin jodoh tak dak antara diorang dan mereka pun bercerai secara baik... Harap-harap diorang punya anak-anak tak menjadi mangsa keadaan... Kan kesian dengan anak-anak bila macam nih jadi... Anak-anak masih kecil dan tak tahu pape sure diorang keliru dengan ape yang berlaku.... Beauty doakan semuanya yang terbaik untuk mereka.... Then if memasing ada buah hati di masa akan datang carilah yang terbaik untuk anak-anak jugak bukan hanya untuk diri sendiri... Nak-nak sekarang banyak kes dera bunuh ni kan... nauzubillah...

Kan comel kan... Nak-nak masa diorang kawen pakai punjabi tuh... Semua tinggal kenangan...
(pict kredit to beautifulnara.com)

Ok lah beauty tamo emo pepagi nih sangat... Lagipun pagi nih sejuk mejuk best sampai tak mo bangun taido tadi... Ihik ihik... Duk bawah tiak hanget bb pulak tu kan... Uish nikmat... Muahahahaaaaaaa... ;-p Ok lah, later sambung entry last week lagik ok...;-)

p/s* beauty baru dapat berita pemergian ayahnda mertua bos beauty meninggal... Innalillah... Sama-sama kita sdekahkan Al-Fatihah buat arwah... Semoga arwah ditempatkan dikalangan yang terpilih disisi Allah... Amin

2 comments:

tigrismalaya said...

apa?? tak dgr citer/xbaca paper/xdgr radio pagi nie..sayangnyer, diorg nmpk loving jer cuma nana cam garang jer pada sein..

takziah gak tuk bos az

misz beauty said...

ha tu la tu kak... cam x caye je kan... nana nye muke memang cam serius ckit....

tq sis..