Thursday, December 09, 2010

The Enjoyable & Exhausted Weekend...

Okay!!! Akhirnya sampai ke episod terakhir weekend yang lepas.... hadoi.... peringatan buat puan beauty... sila hapdet terus selepas aktiviti berakhir.... tak de lah menggagau cenggini buat entry hokay!!! Ihik hik hik....;-p

Last sunday adalah hari paling fenat enjoy dan sengals... biase lah kan bile kuar ngan mak cik ai dier punya tangan lebey kurang ngan mummy ai asik duk nak meraba ai yang montoks inih... Huahahaaa...!!! Mr. Hubby ari ahad tuh asst. dier jemput kat umah so then ai tak payah nak hantar dier pi rumah fengantin... Juz handle the 2 kids, go to mummy's house then hang out with achik family.... Sebab dengarkan nak pi autoshow KLIM tuh kan kan... Ai pun tegediks-gediks la nak folo.... Bih tuh ajak mummy, mummy pun tak berapa nak sehat.... So awal tak berapa awal lah kami kuar... Terus menerus ke PWTC... Sib bek lah kami pi awai, if not harus jem tak hengat jalan nak ke sana... Plus dengar cite ade tunjuk perasaan kat tengah kl tuh yang buat keadaan bertambah-tambah jem... Huiii!!! Jom layan pict kat KLIM..... ;-)

Haaa.. Nih achik ai yang mungils selenges...;-p Isi borang lucky draw...;-)

KLIM

Memang tak lucky pon kami.... Uhuk uhuk uhuk... =(

Da abis nengok kete-kete obersea yang tak berapa nak bedarik perhatian... So pegi ke hall sebelah...

Haaaa... Isi borang lagik... Kali nih teka nama kete for perodua...

Acara gediks santai... ihihiiii

Merpati dua punggung rindukan bulan... huahahahaa ;-p

Betoi-betoi selenges jes diorangs nih... ;-p

Nih kete proton yang dah di modi gile kentang tuk comp...

Alalalaa... comel je duk kat scoot merah..;-)

Hero nih... Tak yah tengok lambang kete dier da tau tu kete hape... Ai ngan mak dier pun tak berapa nak tau... Ihik ihik... Memang kene lah cita-cita nak jadik engineer kete.... Gud luck my boy ;-)

Nih ke hall seterusnya....

Kali nih autoshow for proton adalah yang terboikkkk!!! maveles!!! dupless!!! Tuah, jebat, lekir, lekiu, kasturi, emas.. Sume ada...;-)

Okay nih area moto-moto lak...

Pandai anak teruna nih amik pict kak long yang shomel...;-p

Okay jom kite amik pict bedua lak... Smile!!!!!

Okay i love diz pict...;-)

Bile agaknye beauty dapat ride ducati nih ye??;-)

Nih penari yang seksi gaban slamber....

Okay kak long banje sume orang mamam eskem... yummy!!!!

Before balik jumpa kete replika batman nih... harus if naik terus roboh u ols.. huhuhuuu


Haaaaa... perjalanan tak abis disitu... Afta having lunch kat KLIM then we ols terus ke Amcorp Mall PJ gara-gara my uncle nak beli remote helikopter yang berharga rm1k tuh... Belum masuk spare part dier tuh... Uish!!! Gile kentang betol uncle beauty tuh... Sanggup tuh beli heli mainan cetoet tuh harga cenggitu... Bukan bley naik pong!!! Ekekekekee.... Afta dat we were heading to klang tuk carik spare part dier pulak... Hui mangai seb bek kat klang we ols tak perlu turun kete... Selamat kaki ai yang da senget tuh... Ihik ihik ihik.... ;-)

Haaa... Nih pict mase on da way pi klang..;-)

Tak abis kat klang.... Oleh kerana semua kehendak anaknda dan sominya tercapai... Tibalah giliran my auntie lak nak pi tengok handbag... Hape lagik terus menuju ke One Utama lah pulak... Jauh tak pe janji puas hati... Ekekekekkk... Tu pun nasib beauty banyak tahu jalan short cut yang mana semua di ajar oleh somiku tershenta... wink wink ;-) Sampai-sampai we ols pun tengok lah barang pompuan lak kan... Tadi asik tengok barang laki jek... Bepusing-pusing mata beauty nengok barang mangai murah-murah... Kasut sampai 70%... FCUK, F21, GUESS, GAP sume pong sale!!! Jadinya beauty telah mengsms Mr. Hubby asking "Bb, can i buy all the that i want today?? sane sale sini sale nih!!"... Dengan perasaan yang gumbira tengok bb reply sms... "Cannot!!! U have to shopping with me!!!" ... Terus muka ai berubah jadi ikan bilis okay.... Ihihihiii... Tak pe lah, tak dapat beli cuci mata dulu jadi lah.... So juz temankan auntie beauty jek membeli belah... Tapi tak berapa nak belah la kan last-last dier beli dress sepasang jek... Cis!!! Katanya handbag yang ada belum dapat menarik perhatian... ;-p Last-last si hero-hero nye yang dapat toys sorang satu... Pistol peluru gedabak besau... Tau je kat mana ada toy r us tuh... Ish ish.... =) Tu pun nasib baik dah lepas makan... Uncle beauty banje johnny's... Yummy!!! Tapi servis kat OU punya johnny's tak best... Lembab tehegeh-hegeh... We prefer johnny's kat sg wang, jusco balakong tempat ai selalu detim ngan Mr. Hubby or mummy.... =)

Jadi berakhirlah cite ari minggu beauty... Gile kau... Ai fenat kaki sakit sampai ari nih tau u ols... Hui!!!! Tu lah dier kalo dah memang family kaki bejalan kan... Fenat sakit kaki pun redah ajeeee...;-) Abis cite ujung minggu before diorang semua balik penang ari selasa cuti awal muharram kelmarin beauty singgah umah serdang sat pi antar belated besday cake for my dear cik nah... tu pun before putun cake ai sempat suh dier wat facial kat muke ai nih... Menangis-nangis pedih kuarkan harta benda kat area hidung ngan dagu ai...;-p Tu pun malam isnin tuh sempat layan bowling ngan diorang sume.... =) Jom layan pict bowling & besday woman bersama anak-anaknya...;-)

We start from bowling tonemen... eheheheee ;-p

This is my cousin... iwan... (control macho la tu..;-p)

Iwan & Lil Sis

The-Chubby-Wubby-Mrs-Beauty

My beloved Mummy

Gediks sunggoh..;-p

Ai pun nak gedik santai gaks..;-p

the budak-sibuk-nak-join-main-sama... hihihiii

okay peace!!!! ups irsyad nye montot temasuk kat tempat bola..;-p

again!!! posing!!!!

The Cousins!!!

My Cik Nah

Sengals!!!! ;-p

Budget Pro!!! ;-p

Okay my turn!! Klakar!!!!

bola ngan badan dier sama berat kot... ekekekee

ape punye pesen ntah si adik...;-p

irfan pun nak jugak!!!!

gaya tu dah ade... tapi masuk longkang...;-p

Balik nak pi makan kat murni taipan tak kesampaian... Murni senin dier tutup so terus mamam ikan bakar kat ss 19...=)

Okay last pict of last day before they going back to penang.... sekali ngan pict besday girl ... (girl ke??;-p)

Haaa pepagi lagi da beratur tuk wat facial... Mummy konon nak melentik bulu mata yang sontot tuh...;-p

My cousin ayu pun sama.... ;-p Mereka-mereka nih golongan sepet tahap gaban... Beauty oke ckit... Muahahaa ;-p

My fresh face afta facial & make up coz petang tu nak pi detim ngan Mr. Hubby ;-) lentik bulu mata je tak buat coz malas nak bukak lens..;-p

The birthday cake... Late yang yummy!!!!

Nyanyi!!! Lalalalaaaa ;-p

Okay.. Mama punya cake the heroes pun sibuk nak tiup.. semangat lak tuh ngan muncung2...;-p

Tengok tuh si irsyad excited!!!

Mintak the coklat...

Okay afta diz bley mamam...;-)

Haaaa!!! hambik kau panjang lebau banyak gile cite entry nih tu sebab ai hambik masa lama u ols nak hapdet... lenguh tangan menaip... sib bek menaip laju..;-p Abis sume-sume tuh petang tuh beauty pi detim ngan Mr. Hubby... Yang tuh nanti hapdet later okay... Beauty dah fenat.... Sambung belek fail pulak afta diz tadi blackout... Uhuhuuuu ;-) Daaa u ols... (mesti korang nye mata juling baca entry nih panjang sangat.... Sebab ai pun da juling itik gak... Ahahahaaaaaaaa =D

2 comments:

rose said...

fuhh..dah lama sis x main bowling... windduuu yerrr...

misz beauty said...

tau xpe sis... we ols pun da lama x men... seb bek de jugak strike... hihihiii ;-)

bile nak dtg kl sis?? bley kite men bowling sesama... ;-)