Sunday, December 26, 2010

CONTEST PICT PALING CUTE!!! - Stick Mode Until 26 Nov

Contest lagi di kala hujan lebat di luar opis sementara tunggu nak balik nih en en en... Ihiks... Cam biase thanx to EB yang slalu sangat join contest sampai beauty tejebak.... Wakakakaaa... Contest seterusnya adalah from elly@suely .. Contest yang mempertaruhkan muka-muka cute... (ade ai kesah ai yang tak cute nih nak masuk... huhuhuhuuu).... So please click link ini untuk turut serta memeriahkan majlis okay.... Contest closed on 26th November 2010...;-) Bawah nih pict owner blog yang maintain cute even da de baby..;-)



Gambar yang dipertaruhkan adalah!!!!!! Drum rol!!!!!!!!!!!!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Haaaa.. Pict nih natural beauty... Che wah without make up juz eye liner... Then muka nih terjadi bila kebosanan tahap gaban menanti Mr. Hubby buat keje kat old town hampir 6 jam... Jadilah Mrs. Wifey selenges cenggini... Kengkawan kate cute... Tapi tak tau lah juri kate ape kan... Ekekekekekekkkk... =D


Slogan kata :
saya suka blog elly@suely sebab anak dier sangat lah shomel... oh oh oh... same macam mak nye yang cute... (ni bukan bodek oke!! nih real... ;-p)

Ok lah rasa da setel... So wish me luck... Kepada sis elly, hope penyertaan ni diterima... ;-)

If u ols nak join jugak syarat-syarat adalah seperti di bawah :
  1. terbuka kepada semua blogger PEREMPUAN sahaja..... - TERBUKTI SAYA SEORANG WANITA ... ihihiiii
  2. korang jadi FOLLOWER blog elly ni.... - DONE!!!
  3. copy paste BANNER contest ni kat entri & side bar blog korang selama contest ni berlangsung! dan sila pastikan link back k! - DONE!!
  4. korang upload 1 gambo korang yang paling cute mute! nak wat memek muke pon xpe! lagi best! & dibawah gambo tu korang tulis sket macam ni........... - DONE!!
  5. " saya suka blog elly@suely (pastikan link back ke blog aku) sebab.................." korang xyah la tulis berjela2.... ringkas sudah! - DONE!!!
  6. ok n lastly, dah siap korang letak la link korang tu kat ruangan komen entri ni.... - DONE!!
  7. susah ker? xsusah kan???............. senang bangetttttttt!!! - LIKED!!!

tarikh contest ini mulai hari ini 26 nov sehingga 26 dec 2010...........

p/s* even hadiah dier shawl & inner ia sangat bagus buat saya... bley tambah koleksi untuk time da betudung nanti... insyaAllah.... ;-)

16 comments:

elly @ suely said...

kiut!
thanks dear join my contest!

misz beauty said...

tq sis..;-)

Jojoe said...

cutenyer dia...vavava... bestnya join contest..

misz beauty said...

ihik ihik... tu bukan cute lah jojoe... tu sengals... =D

Gadis Kampung said...

sweet sangat...memang lain dari yg lain

misz beauty said...

hihihiii.... tengok sume yg masuk cun sgt so sy masuk kan pict yg x cun...=D

fatin hanani said...

gud luck ehh :D
comey :)

misz beauty said...

tq fatin ;-)

alienelliz said...

semoga berjaya!! hehe =)

THANKS FOR YOUR COMMENT DI BLOG ALIENELLIZ..=)

misz beauty said...

tq ;-)

Sarah-rah-rah said...

waa cumel2, semoge menang okayy sis ;D

misz beauty said...

tq dear sarah... ;-)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

goodluckkk!!!:D memang pic tu lain dr yg lain chumelnya.. :)

misz beauty said...

tq dear... may luck will be with me..;-)

TWEETY BERT said...

maam nak join jer hahha

misz beauty said...

gi la join..;-)