Monday, December 27, 2010

Anugerah Skrin 2010

Salam and morning peeps.... Sowi lah beauty lambat hapdet about Anugerah Skrin yang beauty attend last week... Almaklumlah kebizian melanda on saturday then sunday pun tak berapa nak free... Every week bizi... Macam menteri je kan... Huiii!!! Hehehehee...;-) Oke lah tamo panjang cite... Kite teruskan ngan pict-pict yang ado kat sana... Sori jika pict kurang memuaskan gara-gara encik media photog kite ada job wedding tak dapat menghadirkan diri bersama puan admin... Jadinye beauty kene pi sendiri ditemani temanku Cik Lily... So tangan dier kengkadang pakinson nak hambik gambor... Hehehee... Jangan mara ye sayam...;-) This time beauty wearing Long Dress... Sopan santun tapi dek kerana kegebuanku itew ai tetap seksi nok!!! Ahahahaaa.... Perasan jek beauty nih kan.... Hihihihiii ;-) Nak hambik gambor ngan segala artis pun tak bley sebab kene lalu red carpet tuh dengan kadar segera and pintu da mau totop daaaaa... Ayayai!!! Tu la lenkali sila datang awal ye puan beauty.... Nak buek cam no make up je da sejam... Nak pakai bulu mata pelesu lagi.... Ujung-ujung sampai PWTC ai tak pakai lipstik.... Muahahahahaaa.... Konon nak pakai dalam kete sebab takut lipstik cair kan... Ekekekekkeke.... ;-p Dah dah jom layan pict dari bace celoteh merapu ai nih...;-)



Okay ready to go... Make up by myself...;-)

Antara artis yang datang awal..=)

Jue Aziz... I dont like her hair... Erkkk!!!

Artis gak ke?? Muahahhaaa ;-p

With Cat... Shes adorable..=)

Scha & Shamsul... =)

Pengarah muda...=)

Oh yang ni saya lupa nama... boleh x?? hehehe... tapi dier sangat santek...

Awan Dania....

Kurus gile oke....

Abby, Salina... Lagi sorang tak tau... huhuuuu

Nih pantene gurlz... My fren yang tinggi tengah-tengah... Cik Ira Shafeera
*pict kredit to redmummy.com*

Iqram & fauziah...

Pakwe drama Seribu Kali Cinta...=)

Comel ada lesung pipit.... ;-)

Kan beauty da kate ramai yang beratur...

Mula-mula tamo letak pict nih tapi nak membanyakkan belasahnye... Gara-gara dia SOMBONG sebenarnye... Huh!!!! Senyuman pelesu....

1 pict before masuk pintu...

Norkhiriah... Pelakon Wanita Drama Terbaik...=)

Beauty & Lily....



My fren on the skrin...=)

The couples.... Whopsss!!!! ;-p

Lisdawati... Sangat santek....=)

Abang Asmaradana... Wohooo!!!

Fizz... Cuteeeeeeeeee sangat!!!!

Ok last before balik.... Rambut pun da teburai... heheheee =)

My bff... Cik Lily.... ;-)

Oke done for ASkrin... Seronok duk dalam tu macam-macam ragam... So nanti de masa beauty continue kisah on saturday oke... Daaa!!!! ;-)

6 comments:

Shidarina said...

waaahhhh seronoknye die ek dpt mek gambo ngn artis manyak2...hik3 hero blakon cite aku masih dara tu xde ke??? O.o suke2!! (n_n)nasib bek xde, kalu ade, i jeles lah kak.. kui3

misz beauty said...

ashraf muslim ngan farid kamil memang xperasan langsung ada ke tak hari tu... hehehee.... ;-)

Jojoe said...

haa... saper artis sombong senyum tak ikhlas tu..xcam sgt la muka dia..huhuh

misz beauty said...

faizah ilai mengilai la syg... hui!!!

tigrismalaya said...

wah...banyak gambo best2..

pict ira pon ader...semalam ira tjk picta kat henpon dia jer seketul..

yg sombong tu sape? kelihatan spt yang namanya ..elai tu ek??pe dia lakukan?

misz beauty said...

ha ye la tu kak reen... dier bley buat muka org nak amik pict ngan dier... camera nak snap baru dier senyum... memang pelesu betol!!! baru je glemer da cenggitu... haish!!!