Monday, December 20, 2010

Ajun Wedding...

Ellew every body...;-) Salam semua.... Cam biase today is monday blues... Tapi beauty tetap jugak bangun awal subuh menyediakan minuman pagi untuk incik somi dan memasak bekalan tuk dibawak ke opis...;-) Today beauty agak busy... Nih pun curik-curik masa jap sebab da blank ngan keje ai... huhuhuuu.... Jom nengok pict-pict yang hado mase cousin hubby punye wedding kat sg buloh last saturday.... The reception was so simple tapi meriah dengan sanak sedara dan tetamu yang ado... Lagi satu dengan ai sekali jadik mak handam tuk mereka-mereka yang monadah muko tuk di calit-calit oleh ai... Hihihiii =D Jom jom layan pict...;-)

Pembuka bicara... Mr. Hubby bersama cousin feveret nye si comel gebu efy dan si comel janna ;-)

Nih janna afta make over... Basic make over jek pun but shes really adorable..;-)

Nih kakak janna... Mija... Malu konon nak make up tapi sebenarnye hati nak...;-p

Mija with her lil sis yang sangat banyak keletah...;-)

My brother-in-law & Mija

Ehem ehem... The Mr Hubby yang sibuk je nak hambik gambor ngan org yg tgh busy...;-p

Groom Mom...=) Wak Tonah... (biase la jawarianz kan..;-p)

Groom dad with my mother in law....=)

Acik mah yang sedang layan bluessss ;-p

Kali nih dier sangat gediks asik nak suh amik gambor dier...;-p

The Mr. Hubby with groom's dad =)

Mija, Beauty & Akim

Mija, Nini & Beauty

Mija again (sama ngan my mr. hubby asik nak begambor..;-p) with her lil sis..

Acik Ida (make over kalah fengantin u ols..;-p), Mija & Alya

Mana ada gambor disitu ada mija...;-p With her dad..=)

Again mija & BIL

The-gediks-mr.hubby-mucuk ;-p

Orang paling busy... =D

Mr. Hubby with my Pak Mentua... hihihiii ;-)

The tukang-serv-meja-fengantin... Mrs. Wifey ;-p

Mr. Hubby with Our Mak...=)

Beauty with MIL & Acik Mah =)

Fengantin Baru & Fengantin Lama..;-p

The Groom with my MIL

Konon cumil la tu... geget baru tau..;-p

Bb with the kids...=)

Alya nih de cita-cita nak jadi photog nih...=)

Again smileeeee!!!!

Last kami sendiri tak sempat gambik pict ngan diorang bedua... amik je pict diorg ngah sibuk begambor with other family...;-)

Begitu lah cite di hari raja sehari untuk cousin Mr. Hubby.... Afta balik dari sg buloh we ols sempat layan minum kat Kelana Jaya dulu... Pastu balik rest jap malam sambung kuor balik pi tengok movie Hantu Mak Limah Balik Rumah.... Wohoooo!!! Akhirnya ai nengok gak cite tuh... Hampeh seram tengok mak limah tuh... Pastu ketawa tak hengat.... =D Semalam duk umah rest Mr. Hubby de class photo lewat petang mummy beauty hambik beauty teman pi IOI jap carik barang-barang umah sikit then we both dinner with Mr. Hubby at Ayam Penyek puchong... Our new ayam penyet place.... Heheheheee ;-) So then nanti beauty hapdet entry pasal story mory mummy beauty yang lucu jek bedekah-dekah beauty gelak when dier cite mase dalam kete semalam.... HIhihiii... See ya darl....;-)

3 comments:

Jehan Najib said...

happeningnye ur family :D
so nice to be with ur loved one

tigrismalaya said...

bestnya makan nasi myk ker nasik hujan panas...

nie email kak reen: marinaarifin@gmail.com

misz beauty said...

sis jehan - family kitorg dua2 belah memang happening fening cenggini... ehehehee ;-) yeah sis... sabar ckit je ye ur hubby balik nnt ke pangkuan..;-)

sis reen - makan nasi putih je... lauk2 je lauk kenduri... tapi best we ols dapat mamam ayam tegolek... ihihihiii ;-p