Thursday, December 30, 2010

14 Tahun Kemarau Berakhir... Tahniah!!!

Puji dan Syukur pada Illahi... AnugerahNya tiada terhingga!!!! Oh beauty riang gumbira menyanyi-nyanyi dari malam tadi... Tak sia-sia beauty drive jauh nak pi tengok bola bersama penyokong mesia yang lain... Kononnya semalam nak tengok kat umah je ingatkan Mr. Hubby de jumpa client sekali petang semalam he text me "yang, afta work awak terus ke kedai ray (kedai pasta member kat kota damansara) ye... kite tengok bola... hehehee"... So dengan sepantas kilat sharp kul 5 terus gerak ke sana... Mujur masa beauty ke sana belom start jem lagik... Huhuhuuu.....

Sekalung tahniah diucapkan kepada skuad Harimau Malaya kerana berjaya mengakhiri kemarau 14 tahun kita menanti piala seperti ini.... Piala AFF dijulang dengan riang malah beauty sendiri bergelumang rasa gembira dan sebak... Hadoi!!! La ni cepat benor touching touching nih... Kita kalah di tempat lawan namun kekalahan kita membawa KEMENGANGAN BERGAYA... Kerana setidaknya sebijik gol berjaya disumbatkan dan dibuktikan kepada penyokong GARUDA FANTASI itu... Malah panjaga gol Khairul Fahmi kita telah DILASER kan dengan lebih kurang 400 laser pada malam tadi dan dier ilekkkkk jekkkk tak kecoh pun macam penjaga gol botak si tikus itu... Hui!!!!

Apa pun beauty harap kemenangan ini akan lebih membakar semangat kepada semua pejuang negara untuk menggenggam lebih piala di masa akan datang... InsyaAllah.. Amin =) Tahniah sekali lagi buat pemain negara... Tahniah kepada semua... Rakyat Malaysia bangga dengan kamu semua... ;-) (dah le jadi trend nama Fahmi ngan Safee letak kat belakang nama diorang....) wakakakakakakak.... Macam-macam....;-p

Nih pemain hensem bergaya kita... Harimau Malaya ;-)

DETIK KERAMAT...Safiq Rahim  (kanan) menjulang   Piala Suzuki AFF 2010 selepas  mengalahkan Indonesia  di Stadium Gelora Bung Karno, semalam.
Tahniah u ols!!!! =)

2 comments:

Jojoe said...

hehehe... kl dan lelain cuti esok... kedah cuti ahad ni..tambah satu ari cuti sekolah..bestnya malaysia menang..hehehe

Shaheila Malek said...

Yeah..dah menang!!!