Sunday, December 12, 2010

SAAT YANG BAHAGIA by My Precious - Sicky Mode Untill 12.12.10

Ihik ihik ihik.... gatal nak join contest lagik... mula-mula segan tapi bile tengok macam best pulak...;-p Tak pe lah walaupun tak tau lagi menang ke idak kan... ;-p Neway 1st ly nak say thanx to dear sis AYU sebab anjurkan GA nih then thanx to sis EB jugak sebab kasi tau link nih... ;-) So sesape nak join jugak bley lah gediks santai bersama-sama beauty untuk GA nih... Sila pergi ke link ini okay!!! ;-)

Syarat pertama :
Buat satu entry bertajuk "SAAT YANG BAHAGIA by My Precious" - DONE

Syarat kedua :
Ada link back ke n3 berkenaan - DONE

Syarat ketiga :
Tepekkan banner dlm n3 - DONE

Jom click sini if link kat atas tak bley access eh..;-)

Syarat ke empat :
UPLOADKAN 1 GAMBAR KAWIN

Haaaa... yang nih beauty paling suteeee sangat... tegedik-gedik carik pict tawen... Ekekekeke =D So pict dibawah ini dipertaruhkan setelah fening-fening lalat pilih pict.... ;-)
*
*
*
*
*
Nama : Mr. Hubby - Mohd Norhafizi Ilham
Mrs. Wifey - Azniza binti Azhar
Tarikh istimewa : 03.07.2009
Panggilan manja - untuk Mr. Hubby "bie" untuk Mrs. WIfey "sayang"
(kadang-kadang we ols guna perkataan "suami" "isteri" jerk... hihihiii

Syarat ke lima :
PENGALAMAN KALI PERTAMA DI RUMAH MERTUA - DONE

Okay la... nih part yang selenges sikit kan... harus lah beauty telah bertemu jodoh dan dinikahkan bersama seorang putera berdarah JAWARIANZ gitu kan u ols... Dah tentu lah diorang becakap dalam bahasa jawa... Abis sepatah haram beauty tak faham memandangkan beauty punye family jati melayu cinan kan... ayayai!!! So ada mak cik mak cik yang suruh buat something something dalam bahasa jawa then beauty men belasah je lah buat-buat faham kan... Dan yang faling fenting u ols... Sepanjang beauty bekawan betunang dengan Mr. Hubby beauty penah masuk sampai dapur rumah jek... Sekali masa abis makan-makan kenduri sume beauty 1st jejak bilik Mr. Hubby harus tekekek-kekek gelak u ols... Mana tak nye kaler FINK nyah oiiii.... Laki ai memang jambu batu.... Ihihihiii... Mak mentua beauty & sedara mara yang laen sengih je la... Mak mentua beauty kata "selamat mengenali abang awak dengan lebih mendalam"... Ihihihiiii.... Tu je lah kan... Afta dat memang terus duk sane sampai lah beauty pindah before raya haji... I miss my mother in law so much... Shes so sporting morting...;-)

Okay!!!! Dah siap sume syarat... Hoye2.... Last but not least syarat terakhir adalah tag kepada kengkawan... Nak tag sape eh?? Haaaa... Dah taw.... Beauty nak tag (drum roll)
*
*
*
*
*
*
(sebab dier xpenah buat GA rasanya.. hihihiii)

Wish me luck!!! ;-)