Thursday, November 11, 2010

Naik Kuda...

Uish.... Macam kaya sangat je nak nek kuda kan... Ahahahaaa.... Beli kuda lagi lah x mampu kot... Beli je kos dah 40k belum mentenen dier lagik... huhuhuuuuu... bek beli rumah en en en.... Adoi, now beauty ngan Mr. Hubby sedang sibuk meriki-riki rumah untuk dibeli... Tak sabau rasenye untuk memiliki rumah sendirik....;-)

Eh bebalik pade cite nek kuda tuh... Skang nih beauty tengah induksi untuk sah jawatan... So salah satu aktiviti adalah menunggang kuda.... Ayayai!!! Best ok!! Tak penah nek kuda sebab sebelum nih sangat takut dengan kuda sebab besau sangat kuda yang ado... Tapi selepas diberikan pendedahan mengenai kuda dan kuda-kuda tu sangat friendly ngan beauty... So semangat gilew nak nek kuda en... So afta diz dah menetapkan persetujuan untuk amik class menunggang kuda... Huyo!!!!!!!!!!! Ahaks.... Sengal jek beauty nih.... ;-p

Kursus de lagi beberapa hari tuk ditamatkan... Fuh, menggugat keimanan tol kursus lama-lama nih... Seb bek tuk sah jawatan... Kalo tak harus taido sepanjang kursus dijalankan.. Huahahahaaa.... Tapi yang best beauty dapat kenal ngan kengkawan baru... Sume best-best... (pssstttt!!! dak umo 23 ingat beauty belum kawen duk ushar2... ahahahahaaa) Whopsss!!! Sowy bb mucuk... nanti i buatkan coklat float tuk u ye kat umah.... Ehe
heheee ;-p Jom layan pict sedas dua beauty nek kuda ote...;-)

Sekali cube terus dapat naik hoke!!! ;-)

Hoye!!!! Bravo beauty!!! ;-)

Oke mase nih muke cuak bile da start laju...;-p

Ok jap lagi abis... Sayang Hobo!!! See you next time dear..;-)

Haaaaa!!! Ari tu janji nak tunjuk pict perabot dah sampai kan... Tapi sowi langsir belum cukup lengkap lagik... Decorate pun belum habis lagik... Simple-simple je umah beauty.. Yang fenting Mr. Hubby suke ape yang beauty pilih... ;-p

My Home Sweet Home... ;-)

Next entry kite cite lain pulak.... Pict hantu-hantu pun belum haplod lagik en en en... C u soon!!! ;-)

No comments: