Thursday, November 18, 2010

Macam tak potong jek!! : Aktiviti Lunch Hour

Ellew semua... Balik kepada story mory beauty... Yang ntah hape2 je en en en... Hehehee.... Hari nih beauty tak de keje pi cari keje... Lunch hour pi putun wambut.... Haaaa, harus kene pegi potong rambut ai ni tuan puan kerana dah telalu panjang ya habibi tak hengat... Sampai berguguran jatuh kebumi... Haishhh!! Tu pun gerun2 mohon izin pada somi techenta kan nak pi cut my hair... Harus bejela-jela soalan yang diberikan... So beauty pun menjelaskan satu persatu dan akhirnya dibalas "OK"... itu kalo dalam nada suara tu beauty faham maksud ok tu dalam paksa rela... hihihiii... Tak pe lah bb, rambut isteri awak ni kan cepat panjang... Tengok je dalam 2 3 bulan lagik.... Fening ai dibuatnye... Hui!!!!

Tapi kan harus rambut yang dipotong macam tak potong je u ols... Agaknye sebab rambut beauty nih panjang sangat sampai tak tau potong ke idak.... Tengok cam sama je cume rasa lebey ringan... Ah yang pasti rambut ai yang lembut telah menjadi lembut lagik dek kerana terus membuat treatment kan... Ayayai!!!! Tak pe lah, rasa2 macam nak pendekkan lagi pegi jek saloon tuh... (harus laki ai mengamuk nak potong pendek sangat... he HATE woman in short hair... nak2 isteri dier sendirik harus nak kelihatan ayu jek kan..;-p) Yang fenting nanti nak pi party glamour tuh rambut i bley buat cam rambut jennifer si pelakon tu kan... Ai suke sangat u ols...;-p Jom layan aksi beauty di saloon..;-)

Rase nak nangis pun hade rambut ku dipotong... ahahahaa ;-p

Gambor kaki pun nak hambik en en en..;-p

Okay dah siap cuci pulak...=)

Huh layan kene urut....

So sekian aktiviti di lunch hour beauty... Tatataaaaaaa ;-)

No comments: