Wednesday, December 22, 2010

:: LITTLE FINGERS Personal Calendar Giveaway 2010 :: - STICKY MODE

Ayayai.... Beauty terjebak lak ngan contest@give away lagik... If u ols nak join same... Jom ke link ini... Neway give away ini adalah anjuran Ten Little Fingers In Action @ Mamaaerish... So kalau nak join just click kat link tuh or click je caption bawah calendar pict nih okay.....

:: LITTLE FINGERS Personal Calendar Giveaway 2010 ::


Additional for Tagging people to join together2 ngan beauty in diz contest... Hihihii...


Okay dah la kot... tak larat nak copy paste dah.. ihik ihik... hope diorang join bagi memeriahkan majlis... wink wink wink ;-)

Rasa-rasa syarat yang lain sudah dipenuhi... So beauty telah memilih pict ini untuk diletakkan dalam kalendar if beauty terpilih lah kan kan kan....;-p




Hahahahaaa.... Gile tamak en en en... Sukati EB lah nak pilih yang mana 1 eh... Beauty pun da fening-fening lalat nak pilih... Sume pun sute...;-p Neway nih dalam size kecik... If lah kan... If terpilih nanti beauty email kan size sebenar...;-)

Tarikh-tarikh fenting dalam hidup beauty :

1. Wedding Anniversary - 03.07
2. Mrs Wifey Birthday - 22.02
3. Mr. Hubby Birthday - 26.08
4. Relationship Anniversary - 22.04

Ok lah tuh... dah cukup dah... Kang orang kate beauty sangat tamak laks... Ekekekekeke... Ok EB... Done!!! ;-)

10 comments:

mamaaerish@eb said...

ciss... eb sudah tangkap jeles la sbb gambo cantekkk sgt... gramssss... ngeh3

tenkiu yer sudi join Ga eb yg comot nih... ;p

gd luck...

misz beauty said...

ehehheeee... jangan jeles ok... nak amik pict family bley hire hubby beauty... ekekeke ;-)

no probs... ;-)

dialicious said...

wah rajinnye msk contest2 ..nak jgk!!!tp salu bz xsmpt nak get online pun..huhuh..so all d best 2u

misz beauty said...

sis diah... beauty masuk tuk support kengkawan blogger yg buat... ;-)

sama jugak macam support if sis diah buat event... bile nak ada event lagik?? hehehee

Jehan Najib said...

ahahah~ kite kena tag ke?
OK OK.... task hujung mggu k? kalau sempat kite godeh2 album :)

Gadis Kampung said...

gamabr2 awak mmg superb la...pandai betul photographer yg sanp nie...

misz beauty said...

tq... photographer nih sifu Mr. Hubby saya... ;-)

fatin hanani said...

hehe cntik la pic2 ni :D
serius cantik :D

misz beauty said...

tq dear.. thanx to our super duper photog..;-)

be said...

華麗夢想夢世界酒店經紀酒店工作酒店上班酒店打工禮服酒店禮服公關酒店領檯華麗夢想夢世界酒店經紀酒店工作酒店上班酒店打工禮服酒店禮服公關酒店領檯華麗夢想夢世界酒店經紀酒店工作酒店上班酒店打工禮服酒店禮服公關酒店領檯華麗夢想夢世界酒店經紀酒店工作酒店上班酒店打工禮服酒店禮服公關酒店領檯華麗夢想夢世界