Tuesday, November 30, 2010

Lil Sista Convocation ...

Salam all.... Okay lah pendek kan cite... Kite start from last friday yang mana beauty hambik cuti dek kerana my lil sis ada konvo... Si comel tuh dapat 1st class degree... Memang kelassss adik along!!! ;-) fenat hambik pict dier posing mosing afta konvo... Bf dier pun sampai tetido atas bangku kat taman tunggu dier abis photoshoot... ;-p Sedih gak lah coz abang ipar nye tak dok masa kejadian kerana tugas dan khidmat kepada pelanggan yang dikasihi... So dilepaskan tanggungjawab untuk memotret adik iparnye kepada ai u ols tau tak... So ai hambik je lah ape yang mampu.... Ai bukan profesional pong!!! Ihihihiii ;-) Jom layanzzzzz pict yang ado...;-)

=)

The Friends... Rasanya semenjak diploma lagik...

The BF... ;-p

Our parents... =)

The budak-dah-besar-called-adik

We love her so much...

The siblings... =)

Mummy & Lil Sis

Smileeee (even kaki sakit turun bukit pakai 7" heels.. ihihihii)

Nih konvo dak tadika..;-p



kalau muncung kasi kat dier...

macam anak burung ;-p










the-katak-lompat-tinggi ;-p





Okay done!!! pulang jubah afta diz..;-p

Satu hari suntuk berada di shah alam... sempat layan pizza before shoot her... gile kentang penat... Ai lagi lah fenat kalah orang konvo..;-p Balik rumah ngadap anak-anak lagik memang fenat u ols... Pastu malam nak taido rindu Mr. Hubby... Seb bek my lil sis datang teman tido kat rumah... Hui!!! So sekian untuk kali nih... Sambung event seterusnya di hujung minggu... Ihihiii... Buat adik... We proud of u... We love u... Kita success today becoz of our mummy yang besusah payah besarkan kite sorang-sorang.... Thanx to mummy... ;-) Ok lah... daaa u ols..;-)

No comments: