Friday, November 19, 2010

A day of 18th Nov 2010S

Salam to all dear frenz... Semoga sejahtera hendaknya di hari Jumaat penghulu segala hari ini...=) Neway beauty nak cite about yesterday.... Banyak rupenye orang celebrate birthday & anniversary... Including my lovely auntie & Mr. Hubby's uncle....

Semalam birthday Cik Nah beauty yang ke tettttttttttttttt... But still look hot and young u ols.... Wink wink ;-) Dah anak 2 pun maintain... Okay beauty kipidap tuk jadik macam beliau!!! Chayok!!!! ;-) So then happy birthday to achik, May Allah bless u and your family.... Dan didoakan agar achik lebih sukses dari yang dah sukses sekarang.... ;-) Yang fenting her hubby tetap menghadiahkan perfeum feveret dier CD u ols... Oh i sangat jeles.... ;-p I'm waiting for u ya achik... Having suprise for u in KL.... huhuhuuu ;-)

Ini lah cik nah saya bersama keluarganya yang tershenta...;-)

So the 2nd celebration was Mr. Hubby's uncle 4th year anniversary... Mr. SubhiKarim.com & Mrs. Roxychick... Such a lovely family dengan the-cute-and-notty-clever son mereka lil Zaes... Hadoi tak kering air liur melayan anak teruna sorang tuh.... =) Ekceli Mr. Hubby dapat call from hes uncle tuk jadik paparazi lah konon for their celebration... Pastu beauty terus di call suruh balik umah from opis dengan segera... Tekocoh2 beauty balik & siap2 nak ke sana... So then we heading to Solaris @ Damansara.... Pastu harus dengan hujan renyai2 nye hubby pi shoot kan... Dah lah xde tempat strategik nak skodeng... Ahahahaaa... lucu pun ada... Last2 dah habis usaha masuk gak dalam restaurant tuh pi snap their pict... Adoyai!!!! Sengal jek en en en.... Beauty suka tengok hes uncle's wife tuh... Mrs. Roxychick tuh sangat manis dan menawan orangnya... Taring tu yang mahal... Bagus tol we ols punya pakcik2 & makcik2 yang hensem lawa lagi bergaya... Ayayai!!!! Jadi motivasi for we ols okay... =) So congrats to Achik Sub & Achik Mua... May Allah bless u ols... Jangan lupe jemput we ols when achik sub cooking anything yang best ok!!! (photog become cheff) ahahahaaa...;-)

This is their lovely family... Shomel kan? ;-)

Jom layan sedikit pict malam tadi.... Ape yang ado from my camera lah ye... My Mr. Hubby tak kasik lagik pict yang dier amik malam tadik... Nanti haplod balik..;-)

Heres the mommey & zaes..=)

The uncle berx... (Like uncle Like niece..;-p)

Love her smile..=)

Tu dia..... =D

Kami pun nak jugak.... ;-p

Yiiiihhhaaa!!!! ;-p

Mr. Hubby said... Pejam mata feel amik gambor ngan wifey... Ceh!! ;-p

the-cute-notty-clever Zaes..;-)

Sekian untuk berita kali ini.... Terima kasih... Huhuhuhuuu ;-p

*Today my cousins birthday pulok... Happy birthday AYU!!!!!! Cepat2 dapat jodoh ok... heheheeee

4 comments:

roxychick said...

oh.. muka-tak-hingin i sudah kembali.. uhuhuhuuu.. muka i huduh sungguh kelihatannya... anyway, thanks for this dedicated entry and thanks for being there yesterday yeh..

budak zaes tu jgn layan sangat.. dia memang lorat.. uhuhuhuuu..

xoxo! :)

misz beauty said...

huduh ke cenggitu achik? ayayai!!! kami berdua asik memperkatakan kesweetanmu sepanjang jalan kaki menuju car park... hehehee.. neway ur welcome.. ;-)

kalau xlayan dier pun still sangat geram kat dier... hehehee

Jojoe said...

selamat hari raya beauty... banyak tul special event dier.. hehe

misz beauty said...

selamat hari raya jojoe... hah tu lah kan... rezeki...;-)