Monday, November 22, 2010

Birthday Party Of ???

Salam all... Ececeeee... Tajuk entry budget beauty pi party Victoria Adam kan... Walhal pi party for my auntie jek... Tapi dier pun kategori femes gak... So bley la jugak en en en.... Ihihihiiiii..;-)

Neway ingat tak lagik entry anniversary Mr. Hubby's uncle... Haaaaa laaaaa... Macam da lame jek beauty buat entry tu kan kan kan... Uhuhuhuuu... So dipendekkan cite this time bukan sambutan anni diorang but sambutan hari lahir isterinya yang terchenta.... ;-) Thanx for invite us... Tak taw nak describe party tuh cane... Yang boleh beauty kata sangat meriah dengan anak-anak yang ado... Sumenye shomel adorable notty clever.... Lengkap la... Siap ada persembahan tarian NOBODY okay!!! eheheheee..;-) And most important the food was YUMMY!!!! BBQ lamb, chicken... Oh oh oh... Terasa rasa sehingga waktu ini...=) Beauty & Mr. Hubby balik agak lewat gak kerana tunggu Uncle transfer pict we all then Mr. Hubby pun duk shoot their family potrait... Sambil beauty duk melayan auntie lulu yang didalam pantang... Oh her son very-the-cute ok.... Tenah sleep pun bley senyum-senyum.... Rase nak geget jek tangan dier yang lembut tuh...Ngeeee =D

Okay beauty tak mo membebel lagik orang pun boring nanti.. Huhuhuuuu... Jom layan sedas dua pict yang ado ok... Oh lupe, for achik mua... Congrats dapat besday present yang best.... Finky lagi ye u ols... ;-)

oh the-yummy-bbq-lamb... nanti nak cuba resepi...;-)

Amboi... ape je yang dier sute tuh..;-p

Wifey pun da tejebak sute mamam lamb... ;-p


Tetap shomel even asik garu2 kapla... Macam org kompius jek.. hehehhee =D

Haaa ni lagi satu tart yang super duper yummy... Not so sweet so beauty bley lah telan... ;-)

Konon jadi the rock angkat-angkat kening...;-p

maveles yummy's cake from secret resepi... tulisan jawi ye u ols... ahaks..;-)

Mia yang shomel menanti cake diputun..=)

Okay nyanyi!!! Happy besday to uuuuuuuuu...

Yey!!! Dapat suprise!!!! Basikal pink... ;-)

Okay semua ajak achik mua pegi ride... Cane ntah nak nek reramai..;-p

The boys.... (boy ke?? ;-p)

Haaa tengok sape yang selenges skang ni?? Nak jadi iron man pulak kalah zaes..;-p

Mr. Hubby & Mrs. Wifey... They called us the-loved-sedondon-couple... Muahahaaa ;-p

Botol nih santek... (botol pun jadik en en en)

The show.... =)

Last but not least... The baby yang alahai geram beauty nengok...=)
Hes name Putra Lutfy... Sangat shomel ;-)

Okay dah abis cite... Sambung next entry cite merepek beauty yang lain.... Dadadaaaaaa u ols...=)

2 comments:

roxychick said...

oh oh oh... segannye.. den dah tuo dah...

terima kasih again.. susah-susah je... :)

p/s: btw baby tu nama dia putra lutfy aka luke (skywalker) :)

misz beauty said...

ha tu lah nak buh nama dier sekali tak tau nak eja cane... tq achik..;-)