Saturday, October 16, 2010

Tak sabar...

Hapdet hapdet!!! Hye u ols... Beauty nak hapdet sikit je nih... Mr. Hubby bi ya maulana beauty tuh dah tak sabar nak pindah umah sendirik... So today keje kami mengemas baju-baju untuk dibawa ke rumah kami then sedikit barang-barang lain... Beauty keje ari nih tapi mintak balik awal tuk setelkan sume nih... Semalam kabinet kitchen da sampei... Yey!!! Pasnih da bley start masak kat rumah baru.... Macam-macam resepi da belegar kat kepala... Pastu da bley makan romantik-romantik kat umah sendirik... Oh macam-macam nak buat nih... Hihihiiii ;-p Next week order barangan lain... Pasni our home LENGKAP!!! ;-p Bubye u ols... Beauty beredar dulu....;-)

1 comment:

Jojoe said...

hamboii...syoknyer dia nak masuk umah baru..saya pun tak sabar nak masuk umah sendiri..huhu