Friday, October 08, 2010

RL Sandal!!!

Ayayai!!! Inilah padahnye kalo buat blog walking... dan akhirnya terjumpa ni!!! Adoyai!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
Bb!!! Boley tak saya nak beli sandal ni????? (dengan gaya ngengada gesek2 kat tepi bb... hihihiii)

Haaaa!!! Bebaloi ke tak eh kuarkan duit bebanyak beli sandal nih?? Nampak cam simple je en en en tapi sangat memikat hati.... Plus ade kaler oren and fink... Harus oren akan menjadi sangat shomel dikaki kuuuuu..... Adoyai!!! Balik kang mesti kene bebel ngan bb mucuk... =( Macam biase dier akan kata "Sayang kan da banyak kasut.... Sayang kan da banyak sandal... Lagipun mahal sangat sandal tu tak bebaloi beli pun... Nanti beli-beli tak pakai simpan dalam kotak.... Tapi kalau nak beli sport shoes tak pe saya setuju... Tapi kene cari yang lagik RARE dari sport shoes sayang ada sekarang...."Haaaaa!!! panjang lebar tak syarahan dier??? Nak sandal nih sebab skang nih suke pakai selipar pi jalan-jalan... Jadiknye kalo labur mahal sikit bley pakai lama, tak sakit kaki plus santek... (kalo dah suke bende biase pun kate santek... hohohooo)... ;-p Asik pakai crocs jek da boring... Pakai heels lagi lah kang hubby beauty tuh jalan tak hengat orang tinggal kat belakang almaklumlah pakai heels kene lah jalan ala model senget sikit kan...;-p Pakai sport shoes time konvoi moto je sudey!!! Tak pe lah beli guna duit sendirik pun janji hubby terchenta setuju... Tapi kalo nak belikan puan isteri lagi lah sanggggaaaatttt sukeeeee!!! Hohohoho!!!! ;-p

Aaaaa... Da abis bodek tak tau nak kata pe lagik.... Balik kang kene wat muke manje-manje... Lagipun malam nih betolak ke ipoh so bley lentok-lentok kat bahu suamiku tershenta... Dier kan suke isteri dier wat cam gitu...;-p Ihik ihik ihik....

Ok lah u ols, beauty nak pegi veterinar.... Nak pi antar tanje beauty sekor nih pi cucuk vaksin... Kakinye sakit tejengkot-jengkot jatuh dari tempat tinggi agaknye... Tu lah nakal sangat... Now dier tengah sleep bawah meja beauty... Hehehee... Okie dokie u ols... Selamat berhujung minggu!!! Doakan beauty berjaya memujuk hubby tuk sandal nih ok...;-p

No comments: