Thursday, October 07, 2010

Moved!!!

Haaaaa!!!! Moved ke mana pulak beauty kali nih???? Whopsss!!!! Lupe nak kasi salam...

Salam and hye u ols.... Back here with short hapdet... Beauty sengal-sengal ubi nih kaki dan tangan akibat mengecat rumah... Haaa!!! cat rumah?? Rumah mana?? Rumah sape?? Kat mana?? Rumah bangi ke?? Rumah mummy ke?? Rumah mak ke?? Oh kawan-kawan... Sabar ye... Ahahahaa... (haku tanye haku jawab sendirik!!! ;-p)

Okay FYI beauty and hubby juz menyewa jerk... Belum de rezeki untuk memiliki rumah sendirik... InsyaAllah setahun dua lagi tercapai lah hajat kami tuh... Sabarrr!!!! =) So now beauty and my bb mucuk macam dah menyewa luar dari jangkauan ibu bapa kami.... Yesterday baru abis setel mengecat... Ingat diz week da nak masuk perabot sume... Tapi esok malam kami akan ke ipoh untuk menghadiri majlis perkahwinan cousin beauty... Jalan lagik!!! Hoye!!! Hoye!!! (duk meloncat tapi hotel tak booked lagik... ayayai!!!) Plus rumah jiran kami pun de wat kenduri kawen so kemah gedabak besar ada kat situ... Jadi nye kami tak boley la nak order barang lagik kan.... Kang cemane lak nak sumbat bebarang tuh.... oh oh oh saya da tebayang-bayang sofa kaler kegemaran kami suami isteri yang bakal dimiliki... Excited ye u ols... =) Kirenye pindah kali ni barang-barang A-Z baru... Hohohoooo... Cam banyak duit je kan... Tapi nak wat cane, takkan nak rembat mummy or mak punye barang... Or takkan nak kidnap barang-barang yang ada dirumah bangi... Nanti kalau boring-boring nak lepak sana dah tak de barang.... Cume barang yang tak dibeli pinggan mangkuk, periuk nasi tu sume lah kan... Al-maklumlah set rice cooker yg kami dapat time kawen tu je dah 4 bijik... Belum lagik pinggan mangkuk yang bedosen-dosen tesusun kat umah bangi tu kan.... Dan pilihan da dibuat hanya set Vantage hadiah Uncle Steven kawan daddy tu je akan dibawa ke rumah baru.... Hui nak kelas je u ols kan... ;-p (cam dalam iklan rebina tuh.. huhuhuuu) ;-)

Bila dah duk umah sendiri mula lah kepala ni asik pikir nak beli tu dan beli ini... Nak pasang itu dan pasang ini... Laki bini lak tu same je... Yang si isteri sibuk nak buat cam gitu cam gini... Yang si suami siap nak buat rumah macam galeri... Katenye nak frame gambar isteri dier yang dier da amik banyak-banyak tu penuhkan wall... Uish.... Bek kite wat studio je umah tu bb... hihihiii ;-p Tapi mummy pesan duk umah sewa tak yah beli barang banyak-banyak.... Nanti dah ada rumah sendiri jenuh nak hangkut barang pindah... Ye tak ye jugak... Ok mummy kami tak beli barang banyak pun... Ckit je kiranya satu trak askar tu penuh da ok dah... Ahahahaaaa... Mampus kene ketuk kefala ngan mummy...;-p

Ok lah u ols... Tak de mende pun nak cite en en en... So tunggu next story mory plus pict rumah baru kami nanti... Daaaa u ols!!! Take care!!! ;-)

House is under construction.. hihihi ;-p

No comments: