Wednesday, October 13, 2010

Moto GP 2010 - Sepang Circuit

Okay.... Beauty janji cite Moto GP next entry kan... Here u are... Siap auto publish lagik sebab takut tak sempat... Ihiks ihiks... Tak de lah banyak mane pun cite nye... Yang fenting beauty enjoy konvoi... Da lame tak konvoi with MUSC kan... Selalunya konvoi ngan kelab sendirik jek.... =) Asalnya beauty and hubby de tiket sendirik Main Grandstand from Ducati tapi Incik hubby yang sangat cerdik fandai tu tak mo duk kat sane... Katenye duk kat F stand lagi best sebab dapat tengok 3 corner sekali gus.... Ye tak ye jugak en... So dier let go our tiket then guna F stand tiket jek... yang fenting tshirt limited edition from Ducati Italy kami yang punya... Cheeee Wahhh!!! Aahahahaaa.... ;-)

Fenat balik from ipoh tak ilang lagi sebenarnye tapi gagahkan jua kerana nak tengok beloved Rossi... Memang terbaek lah Rossi... Naseb Rossi sakit je ari tuh penyebab dier tak dapat juara dunia dan jatuh ke tangan lorenzo... Kalo tak memang sah-sah Rossi punye lah kan... Ehehehee... Semangat punye pasal siap bawak bendera Rossi k... tak sia2 beauty nye tangan lenguh nek moto pegang bendera sampai sume orang lambai kat beauty yang nek kete and bas... Ahahaaa ;-p Tak lupe kepada pelumba negara, Zamri and Zulfahmi... Mereka juga hebat digelanggang.... Anak Malaysia memang boleh!!!! We proud of u!!! Hope u ols akan dapat bersaing untuk kategori yang lebih tinggi...;-)

Dah tengok depan mata harus yang tergolek dog pun depan mata kan.... Bedegup-degup kecut-kecut jantung beauty tengok diorang tegolek-golek... Kuuuuuuu semangat!!!! Afta tengok orang tegolek je teros berdoa yang wakil Malaysia tak de ape-ape... and also us yang berkonvoi lah kan... Dijauhkan dari semua tuh.... Alhamdulillah semua baik-baik je...=) Ok lah u ols... Jom layanz pict pulak... Tak banyak sebab malas nak pegang camera... Bley tak cam tu?? Hihihii ;-p

Ini dua olang bonzer sangat shomel!! ;-p

Besepah-sepah.... ;-p

Akau hubby sis Watie MUSC president... =) Gigi lak asal sempat je padehal nak gi toilet tuh..;-p

Ini pakwe ngan makwe yang sedang hangat berchenta... ekekeekeke ;-p

Okay jalan dua2.... =)

Selalu fotogediks dalam kete now atas moto... ahahahaaa ;-)

Depan Da Bomb & Star Machine... Belakang SAG and LOST... Tq for supported!!!
Anak dara nih chomel & seksi...;-)






Beauty tak kenal makwe sorang nih tapi sangat murah dgn senyuman... ;-)

My Baby You!!!!!

Are the reason i could die!!! ;-p

Bb with Bonzer... ahahahaha =D




Sempat lagik en en...;-p

Stop jap tunggu yang tertinggal...=)

Okay!! Da sampei!!!!
Kat depan tu lah patutnya seat kami bedua.... erk!!!

Tapi ikutkan aje kata incik suami....;-p

Ni lah kasut feveret hubby yang sampai susah beauty nak carik yang lain... Semua nak beli yang LE... adoyai!!!

Caswell!!! Tq Dear banyak bantu kami...=)

Yeah!!!! Fotogediks santai lagik!!! ;-p

Diorang amik lap sampai cecah telinga kot.... uish!!!

Best best!!!

Kan da kate 3 corner terus depan mata kami.... =)

Last but not least dari kami hubby and wifey!!! ;-p

Okay dah xdak hutang cita lagik na..... Diz week, next week dua-dua minggu busy ngan keje and pindah barang masuk umah.... Hubby pun sama.... De mase beauty hapdet lagik okay... Daaa u ols..;-)

No comments: