Monday, November 22, 2010

Mengimbau Zaman Gemilang ;-p

Walaweh!! Zaman gemilang tuh en en en... Tak de lah berapa nak gemilang sangat kan... Cume hot tu ade lah kot... Huahahahahaa!!! Sangat gediks ferasan hokay...;-p

Ekceli beauty sangat merindui zaman-zaman beauty aktif dengan konvoi berkereta... Merata beauty pegi... Tapi harus yang jejauh beauty tumpang orang je kan... Yang dekat-dekat tuh drive sendirik lah kan kan..;-p Beauty start join the club around 2003... Betol2 time baru abis spm... Maklumlah mase sekolah duk ngan opah kat perak nun... Harus jadi hot chick kat sane la kan.. Muahahahaaaa (perasan lagik... tapi betol hape... ;-p) Then skang nih dah agak slow ngan club kete coz semenjak kawen ngan Mr. Hubby dah asik folo dak skuter je kan... Sian kawan-kawan beauty yang lain... Sowi eh... Nanti de mase beauty datang lepak ngan korang... Tak lupe pun... ;-) Jom layan sedas dua pict yang beauty dapat from kengkawan beauty yang lain eh... Coz yang beauty punya sendirik tak bley tunjuk... Nanti mendatangkan kejelesan kepada pihak tertentu... Huahahahaa!!!! Majoriti konvoi beauty memang pi single mingle lah kan... Ade lah dua kali kot yang bawak the-ex-bf... Tu pun sebab my cousin folo sama... If not tak kuasa i nak loving-loving berdua-duaan... Lagi best pi single nok.... Tapi skang ni da kawen best lah kan pi bedua-duaan.... Uhuk uhuk uhuk...;-p Over all thanx to mummy lah sebenarnye yang sangat sporting dengan hobby anak sulong dier nih kan kan kan... Dari dulu sampai skang suke konvoi... Tak kira motot atau keta... Ade tuh beauty siap bawak mummy join together... Tu sebab kengkawan pun mengakui yang mummy beauty sangat sporting..;-) Nak pi party pun dier yang siap tolong carikkan baju tuk beauty... Haaaa... best kan? ;-) Ok ok stop lah memuji muji kang de yang kate beauty poyo and muak lak... ahaks...;-p

Nih la antara hottest in Decrra... Huahahaaa ;-p

Nih nak pi cherating.... best!!!

We ols lagik...;-)

Bersama akak-akak... Beauty lah adik dalam sume nih... Diorang sangat best!! ;-)

Kan da kate dari dulu sampai skang gile begambor..;-p

Kat cherating...;-)

Owh muke boolat saya...;-p Pict bersama sis lynda..;-)

Best best!!!


Wif sis lynda again... OTW nak balik... =)

Nanti beauty selongkar gerobok lagik tambah-tambah pict buat kenangan kat sini ye.... Jangan marah ye u ols beauty begedik poyo disini... Saje nak manje manje ngan u ols.... ;-)

2 comments:

Jojoe said...

hamboi3...ceria sokmo dia ..dari remaja sampai sekarang...still maintain cute...

misz beauty said...

heheheee... skang da x cute... da momok... kene minum herbalife... ahahahaa =D