Tuesday, October 12, 2010

Kak Nuyui Wedding!!!

Salam and hye u ols... Before sume cite jadi terlalu basi kan beauty hapdet 1 by 1 dulu okay... Starting from my lovely cousin wedding.... =)

Alhamdulillah and finally my the-only-sista (dier cucu perempuan sulong on my dad side and beauty no 2...) get married last week... Setelah bermacam-macam yang perlu diharungi kan... =) Dier nikah on friday nite tapi beauty tak sempat sampai ipoh on dat time... Beauty and hubby betolak from kl around 8 pm jugak coz last min hubby de work yang perlu disetelkan di opis dier plus my bb mucuk tu kalo besiap ngalahkan pempuan.... hui!!! ;-p So malam tu kami begerak terus menuju ke hotel jek.... Get sleep and kononnya nak pi supper nasik vanggey lah, char kueh teow ipoh mali la sume telepas akibat kefenatan and sedap taido kat katil best...;-p

On saturday tuh pun kononnye nak gerak and sampai pagi kat umah Mak Ngah tapi godek sana godek sini langsung tengah hari gak and kene tunggu mummy, daddy and lil sis yang baru sampai from kl... So we together2 going to mak ngah's house... Reception meriah maklumlah anak perempuan tunggal.... Pulak tu abg sulong kami sponsor kain batik jawa bangsawan yang di terbangkan khas from bandung... Che wah!!! Untuk pakai sedondon semua.... TQ Kapten Edi... ;-) Then petang tu jugak kami balik kl gara-gara Moto GP... Hahahaaa.... Yang tu next entry kite cite okay.... ;-) Hubby pulak kalau da name photog khidmat dier memang tetap diperlukan even sepatutnya Kapten Edi sendirik yang sebenarnye OP tapi dier suruh jugak hubby take for outdoor session... So lewat petang gak la kami balik.... Hui!!!

Tak banyak cite jom layanzzzz pict dari camera beauty yang kecik shomel tuh... Jangan felik kalo pict anak dara sorang tuh yang banyak sebab dier pantang nampak camera...;-p (sape lagik kalo bukan adik beauty..;-p)

Otw pi kenduri... Diz is my mucuk masham...;-p

Hubby owest said "ni wifey tanje... gebu best feluk..." ;-p

Okay foto gediks dalam kete... hubby control ensem... ;-p

Masuk-masuk umah fengantin ngah posing dalam bilik =)

Anak dara laporrrr....

Shomel kan?? ;-p

Love!!!!

Ni pulak pasangan romantik belangkas..;-p

kata akak "za, akak neves nih debar-debar.... " ahahahaaa

Sempat posing eh...;-p

Sambut suami dengan salam penuh kasih sayang =)

Bagai pinang terbelah belah...;-p

Shomel akak sayep!!!

Muke tahan senyum tak bley bla...;-p

Mummy, beauty, 2nd Edi, Veronica

Mummy, Veronica, Opah Cayang, Beauty

Mase untuk mamam!!!

Nih orang paling x sabor nak nyanyi!!!

Mummy, Pak Andak (saya anak buah kesayangan oke!!), Hubby mucuk ;-p

Duet pulok!!! Veronica with 1st Edi

Kan da kate asik bekefit je...;-p

Wink wink wink ;-)

Beauty's Sibling!!!

Asik menyanggul bb jek... Orang nak nyanyi tak senang..;-p

Atin with Veronica

Eleh malu konon...;-p

Beauty's family with the-bride-and-groom

Haaa... Suara mummy lagi mantop okay!! ;-)

Beauty suara fanggil ujan je...;-p

Kapten (1st Edi) with Veronica

Brides Family

Triple Edi's with their only lil sis & bil... ;-)
Edi Rapaiee, Edi Musfaisal, Edi Zulfakar, Nurul Akmar, Zaquan (BIL)

Bagai pokok kelapa ditebang 2... ahahaaa ;-p

Merah memang malatops... i loikeee!!!

Santek!!!

Haaaa... Kami nak pi outdoor session nih!!!

Again... Foto gediks for siblings..;-p

Mak dara... ahahahaa ;-p

Anak dara... ;-p

Pengantin posing tempat lain....

Dier posing suh kite amik pict dier.... ;-p

Comel la tu konon-konon...;-p

Tapi adik saya memang comel.... ;-)

Haaa... ni anak buah saya...=)

Sangat comel dan geram!!!

Cam acik dier kan shomel!! ahahaha ;-p

Anak manja kesayangan daddy!!!

Adreana Qistina Alya binti Edi Musfaisal =)

Mucuk!!!

Tq acik... bebina is yummy!!! ;-)

Dats all for the wedding story.... Next entry pasal pi Moto GP pulok okay!!! Rossi!!! Rossi!!! eheheheee ;-) Oh ya... Petang nih order perabot for kitchen... yey!!!! C ya guyzzzz ;-)

3 comments:

Jamiel said...

Meriah majlisnya..
mesti best kan..

N.I.E.Z.A said...

wah...smua sedondon gitu ;)

misz beauty said...

jamiel - family kami jarang de majlis kawen so bila ade meriah... ;-)

nieza - tu semua idea abg sepupu la tu... siap sponsor kain... baju je beli sendiri janji putih... ehehehee