Saturday, October 30, 2010

Bile Tak De Keje...

Hye u ols... Kembali ceria bersama beauty hokey!!! Eheheheee ;-p Ok nih entry pasal freelance keje beauty.... Actually keje beauty juz consult orang jek, cane nak jaga muka and all about beauty's lah... Tapi tangan gatal sangat nak main-main make up kat muke orang kan... Hohohohoo!!! Tak de lah expert macam mak andam yang make up fengantin kan juz suka-suka jek... Tak de sampai tampal bulu mate pelesu pun... Huhuhuuu...;-) Ok jom nengok hasil 2 orang makwe yang beauty dah tempek muka they ols dengan make up Mary Kay yang selamat lagi best!!! Ihihihiii... ;-)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
Cik Semah

Kak Iti

Sowi lah u ols bedua eh if make up saya buat tak santek... Masih dalam pembelajaran... Nanti kite main make up make up lagik sampai jadi macam muke Dato' CT eh.. Ehehehee... Thanx kepada makwe dua orang nih yang sudi menadah muka sampai lenguh-lenguh leher dikejekan dik beauty... Ayayai!!! ;-)

Ok jom sambung keje... Ari nih umah beauty dah dapat pasang astro.... Hoye!!!! Mr. Hubby kate pasni tak de lah kami mati kutu asik tengok dvd je kat umah gara-gara chanel biase tak dapat... Wink wink wink ;-) Daaa u ols... Muaccckkssss ;-)

5 comments:

Jojoe said...

vavava..pandai make up upernya dia ehh???...nanti make upkan jojoe plak eh..

hbo said...

Good Job done! The color very nice... But anyway, you should teach them only and let them do the practical.

misz beauty said...

jojoe - sebenarnye beauty juz beauty consultant... ni saje buat test kat atas muke org... ihik ihik.. bley je takat make up biase2 =D

hbo - will teaching them next appoinment acik... and they would love to buy our product too...;-)

Jehan Najib said...

woooo.. pandainye mekapkan org. myself reti tenyeh muka sendiri je... kalau conteng mukaorg lain, boleh jd grafiti... ahahahaha!

misz beauty said...

aha sis nih lucu jerk... grafiti tuh seni hape... bukan sume org pandai...;-p