Thursday, September 09, 2010

Salam Aidilfitri 2010

Di Ramadhan terakhir 2010 ini dan menjelang Syawal yang tinggal beberapa jam lagi. Beauty serta suami dengan rasa rendah diri ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan kami menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf kepada semua yang mengenali diri kami. Ampun seandainya kami ada melakukan salah dan silap dan beauty juga mohon maaf andai sepanjang beauty berblog nih ada terkasar bahasa menyinggung hati semua. Sesungguhnya yang baik itu adalah dari Allah dan yang buruk itu dari diri beauty sendiri.


Kepada sahabat-sahabat yang belum pulang ke kampung halaman dan baru ingin memulakan perjalanan, beauty doakan semuanya selamat sampai ke destinasi. Pandu kete dengan cermat dan berhati-hati. Kalau ngantuk berenti jek kat R&R mana-mana. Maklumlah kalau macam beauty nih tak bley memandu jejauh time siang-siang nih. Nak-nak time tengah hari terik confirm mata yang kecik akan bertambah kecik sampai nak tetutup lah. Heheheee. =)


Tahun ni giliran beraya bersama family beauty dulu. (alahai macam jauh je, padehal umah mak mentua kat PJ umah mummy kat Serdang.. ahahahaa). Syok tak terkata, hari nih nak packing-packing macam nak balik kampung jauh je kan. Mummy beauty lah orang paling happy =)


Ok lah terpanjang lak merapu. Sekali lagi Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua. Maaf zahir dan batin. Sehingga berjumpa lagiiiii!!!!!!!!!!!!! =)

Lasy year as newly bride. This year as the-old-bride-but-still-fresh.. ihihiiii;-p

6 comments:

cha said...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.ala kampung u dekat je huhu.hubby u org mane?

misz beauty said...

Hubby Org pj je dear... Hehehheee.. Slamt hari raya...

ELeEa said...

SELAMAT HARI RAYA =D

Jojoe said...

selamat hari raya beauty... maaf zahir batin...

Cik Fia said...

hepi eid..

misz beauty said...

ELeEa - Selamat hari raya ;-)
Jojoe - Maaf Zahir batin dear..;-)
Cik Fia - Hepi Eid to u too...;-)