Wednesday, September 22, 2010

Present... Present... Present....

Okay... Hari nih kite cite pasal present dulu dan sedikit cerita ceritun raya lah kan.... Sempena nak raya tahun nih... Dan on raya tahun nih... Beauty dapat present dari Mr. Hubby, best sangat... Mr. Hubby pun banyak dapat present dari beauty... Tak tau dier rase best ke tak... Tapi nengok asik ngadap je kan... Huhuhuuu..... Salah satu presentnye was...

*

*

*

*

*
My Lumix LX3... ;-)


Haaaaa, tu sebab lah la ni ade banyak pict dari beauty sendirik kan.... Heheheheee... Orang len sibuk nak beli dslr bagai beauty pulak tak heran.... Ye lah kan, nak tunjuk pro sangat pun nak wat pe... terima je kekurangan diri sendiri seadanya.... at least bb beauty kate beauty pandai amik gambor... cume kene asah bakat lagik.... editing pun da banyak gak belajor cume ikut dan tak dan and malas ngan rajin je.... hik hik hik.... beauty sangat suke compaq camera bukan pe, senang nak bawak kehulur kehilir masuk dalam handbag.... dan paling penting tak berat u ols... ye lah kan, handbag beauty tuh segala mak datok mende ade... ngan purse nye, ngan make up nye sebundle pastu belum campur ngan wallet hubby lagik kalo kuar memang dier sedap mak enon masuk dalam handbag beauty... hohohooo.... ade je semi dslr olympus kat umah tuh but still berat pastu compaq camera olympus pulak lens nak kene repair... so dapatkan je yang baru... ;-p Ekceli beauty nak beli sendirik je compaq camera nih, lahai beli yg sempoi biase2 jerk... Tapi memandangkan kawen ngan photog kan... Dier lak yang cerewet memilih tuk beauty... Beauty lak duk pening pikir bebaloi ke tak nak kuar duit cam tu je.... Almaklumlah skang da jadi kedekut sikit... Hahahaaa.... Harus ye, LX3 nih harga dier lebey kurang dslr jerk... tambah ckit je lagik... Heheheee.... So decide punye decide lama gila duk dalam mall tuh, beauty pikir tak pe lah sekali je kuar duit lagipun hubby nak sponsor separuh tu as hadiah rugi tak hambik... Ekekekee.... Then dalam pada dier suh beauty beli yang nih dier sempat kata "kalau syg beli compaq biase syg guna lah sorang2.... tapi kalau syg beli LX3 nih lenkali bley saya pinjam..."... Hohohooo sampai cam gitu ye... Pape pun terima kasih kat sayang... Kerana memilih yang terbaik buat saya... Suke!! Suke!!! Suke!!! Pasni dier kate nak belikan speed lite tuk compaq cam nih... Yey!!!!!!! (compaq cam pun bley pakai speed lite taw!!!;-p) ;-)

Satu lagi present yang beauty dapat was...... jeng jeng jeng......................

*

*

*

*

*

*

*

*

motot baru!!!!!!!!! ha yang ni belum de pict nye... Kene tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu dulu!!!! Sebab kene tunjuk wajahnye yang da bedarik mantop!!! ;-p

So tayang je gadget kami bedua dulu eh...;-p


Ok lah abis setel cite present... Nak wish besday lak kat my officemate Faradyyana... Selamat hari lahir, semoga panjang umo, murah rezeki dan sentiasa dilindungi Allah... Amin... Kebetulan semalam bos wat open house kan beauty pun amik kesempatan kasik hadiah kek besday kat dier... Sian dier ngidam betul orang hadiah besday kek... Seronok sangat tengok dier happy!! ;-) Jom layan pict kat umah bos dan cik fara sambut n potong kek...;-)

The Cake!! Coklat Cheese... Yummy!!!









Besday gurl comey!!! ;-)



Last but not least... Ahahahahaaa..;-p

Ok lah beauty nak balik da nih nak masak rendang.... hubby dah addict ngan rendang wifey dier nih....;-p Daaaa u ols...;-)


p/s* tq to anak bos yang bantu shoot separuh dari pict...;-) (gegar pun gegar la... ;-p)

2 comments:

ELeEa said...

Waaaaahhh...beshnya dpt adiah... =D

misz beauty said...

memang best!! ;-)