Tuesday, September 07, 2010

Palace of Golden Horses

Wink wink... Semalam beauty, hubby, mummy & daddy ber Iftar at hotel yang Mawi buat kenduri kawen dier... Ihik ihik.... Kire memang jakun sikit lah sebab kalau hotel-hotel lain kat kl dah biase pegi tapi yang dekat cetoet je ngan umah mummy nih beauty belum pernah jejak lagik... Hui!!! Before diz kawan mummy buat reception wedding anak dier kat sane beauty tak dapat pi but this time tak tolak la kan... Ehehehee... Punye lah besau sampai si Mr. Hubby sesat kat dalam hotel tuh.... Wakakakakaa... Maklumlah kami pi asing2 semalam... Beauty memang dari serdang then hubby from damansara go stret to there.... Memang ada banyak sangat kuda emas kat dalam hotel tuh.... Tapi beauty tak panggil kuda... Beauty panggil "Unta"... Wahahahaa... Mummy tekekek2 gelak sebab perangai anak sulong dier yang sorang nih cam anak umo 4 tahun baru belajar kenal binatang.... (Tu sebab lah da besau pun mummy duk timang lagik... ayayai!!! ;-p) Heheheee... Suke hati lah beauty nak panggil ape kan... Bunyi unta tu lagi sedap dipanggil dan didengar dari bunyi nama kuda... Wohohohooo.... ;-p

Ok lah jangan nak merapu lebey2.... Nak dijadikan cite, Iftar semalam disertai kawan daddy and hes family.... Yang mana kawan daddy tuh is own the company yang mummy beauty working there... Best taw family uncle tuh, cucu dier sangat shomel cute born in London u ols... (harus bapak dier pun british resident.... hui!!!) So clever... Owh i wish to have the-very-clever child like her... =) Satu bende yang sama tentang kawan daddy and daddy beauty tuh termasuk my Mr. Hubby.... Mereka ini sangat menggemari oister yang mentah tuuuuu.... Eeeeeeee beauty nengok pun tak lalu.... Hubby siap ulang2 tambah mende alah tuh.... Dah lah mende tu besar2 gemok2.... Erkkkk!!!! Beauty pulak dapat the-very-special served from the hotel chef... Ayayai!!! Wife uncle tu said, only lengloi can have the special served like dat... Ehehehee.... Blushing blushing beauty on dat time... Mana tak nya mase chef tu antar the-very-delicious-crab kat meja we ols sume orang pandang beauty.... cane beauty bley dapat served cam tu sedangkan diorang duk beratur panjang... Eheheheee.... AAAA class lah served diorang... Beauty loiiikkkeeeee it so much...;-) Jom2 layan pict yg sikit nih.... Segan nak amik pict banyak2... Ehehehee ;-p

Alorhhh... Tanampak pulak the-new-longchamp-handbag... ekekekee ;-p

Mummy & Daddy... Muchyy love them... ;-)

Ini olang aaa muka banyak lapar wooo.... ;-p

Owest be Mr. Hubby's feveret... Now me da tejebak...;-p

Carbonara for my opening break fast... =)

Tu diaaaa.... Kembang tekak beauty.... Heheheee =D

Last but not least the-old-bride =)

Pict lain sume dalam bb Mr. Hubby.... Dier nak simpan wat tok kadok... Ekekekkekeee... Today nak layan nasi arab with Mr. Hubby... Then nak pi jalan jugak kot... Sian hubby malam tadi ajak kuar last2 beauty taido kefenatan then dier pun nengok dvd je sambil usap2 rambut beauty and tepok2 beauty bila tetibe tekejut dengar bunyi tv.... Ihihihiii... =D ok u ols.... sehingga bertemu lagiii.... muackkkssss :-*

4 comments:

cha said...

hehe sonoknye makan2. i likeee :)

misz beauty said...

memang syok mamam free nih... eheheheeeee

Jojoe said...

hamboi2..bestnyer dia..tak ajak jojoe pun..hehehe..selamat hari raya beauty...:D

misz beauty said...

alorh.... if jojoe dekat sini confirm beauty ajak sekali... pe kate jojoe mintak transfer kt kl... hehehee... wink wink..;-)