Tuesday, September 21, 2010

Open House & Sepang Circuit

Alahai mucuk manja beauty sorang tuh.... Dah disiapkan entry raya terus kasi sms... "cerita & pict kat sepang tak de pun =(.. heheheee..... Sabar lah wahai suamiku.... Sian kat wifey fenat menaip mengarang.... Seb bek expert mengarang... Wohohohoooo ;-p Walmaklum skang ni hubby saya semakin addict dengan blog saya... Wehuuuu!!! Nak2 bile pict dier dah siap edit tak sabo2 suh beauty hapdet blog... Ari tu siap kate "yang... pe kate saya je yang hapdet kan blog awak... awak cakap saya taip...." wakakakakaka..... Gile kentang en en en.... Mane feel cam gitu... Blog nih ibarat diari.... Karangan dalam ni ditaip dengan fenuh feel emosi bagai... baru boley sampai cerita nye ke hati pembaca... Cheeee Waaahhh!! Huhuhuuu.... Tol x u ols?? If not masekan ada kakak2 kat opis lama beauty siap ketawa nangis bagai baca blog beauty.... Wahahahaaa...;-p Bile cam tu terasa sangat blog ini dihargai...=)

Ok u ols... Stop membebel meraban... Beauty nak continue cerita raya beauty.... maknanya nih entry ke 2 untuk hari nih... Nak pujuk hubby mucuk punye pasal.... Ish ish ish..;-p

Last sunday auntie beauty buat open house... Macam biase mesti meriah punye... Hari tu tanye kat uncle, uncle kate diz tak buat... Ceh!!! Tak caye langsung!!! ;-p Sambil makan-makan biase lah kan uncle beauty pasang PA system dier so dam dam dum la bunyi lagu raya... Baru lah feeling raya gitu... Tak pe nanti beauty buat open house siap de karok lagik... Ehehehee..;-p Pastu anak buah kami satu2 nya ada on dat day harus geram ngan pipi dier.... Tapi u ols ngalahkan anak omputih tak bley bepanas muke muncung jerk... Tapi kalo duk bawah aircond terus tekekek2 gelak ketawa... Ayeesh!! Ayeesh!!! Oh ya, buat auntie ku HBO di penang jangan mara noooo kami beropen house bergumbira di rumah Mak Itam... Sapa suh hangpa balik awai sangat.... Tak pun pindah ja KL balik...;-p So mari kita zasssss layan pict dulu....;-)

Cam biase lah adik beradik ni mesti mulakan acara gediks foto kan...;-p

Mak Long & Grandmom... =)

Cousins.... We ols tak banyak cousin perempuan... Sebab setiap family adik beradik 2 3 org je... hihhiiii ;-)

Mata sume sepet2....;-p

My niece Ayeesh, hes dad my cousin Abg G, and Pak Long =)

Haaa ni sampai2 terus mamam dulu... My mucuk!!! ;-p

Alololooo... Ayeesh tak suke uncle iwan amik pict ye?? Hahahaa ;-p

Haaa turn wifey lak mamam... ;-p

Mummy in RED!!! Haaa ni la sepatutnya dipakai on 1st raya... ceh!!! Mummy i memang vouge kan?? ;-p

love to be in your arm bb...;-)

Masuk bilik de aircond terus senyum... ;-)

Alololooo dah panas balik... Pak Long cuwik dier dari mummy dier... ;-)

Punyelah panjang muncung majuk... ;-)

My 3 princess... Pila, Eiqa, Wawa =)

The Angles!!! ;-)

Haaaa.. Suami yang ajar buat cenggitu..;-p

Haaa yang ni baru posing chomel..;-p

Balik dari umah auntie beauty kat nilai tuh terus shoot ke Sepang Circuit.... Hubby kene shoot race kat sane... So beauty mengikut dan menurut perintah je lah... Siap2 salin baju kat pam stesen then terus gerak.... Ye lah kan takkan nak salin baju kat umah auntie tu pe pulak kate tetamu lain... A'ah kan pict tuan rumah tak de sebab diorang bz sangat... Ade pict anak dara nye... Yang baju fink tuh...=)

Nih baru sampai kat media center.. Setting senapang dulu...=)

Ni la senapang cabuk dier...

Berat gilak tak larat beauty nak hangkut... So bawak sendirik!! ;-p

Jumpa Wak Joi!! Sayang nye kategori diorang da abis....

Awal-awal dier da pesan kat beauty....

"Hari ni isteri punya keje amik pict suami je taw..." Baik bos..;-p

Oh da nak start...

Helmet for safety!!!

Mase nih kategori kete baru je abis... Mengaum2 bunyi nye...

CBR kecik ckit... R1 best!!! huhuhuu

Ok da kuar kandang sume....

Nih pemenang utk kete.... Best best... Bile lah time beauty laks... huhuhuu ;-p

Hui mangai.... Kalo beauty dapat kete nih pakai skirt ngan heels malatopsss!!! ;-p

Santek color dier... Colorfull...

R6.... R6... Feveret hubby...=)

Cam dalam penjara lak...

Bile hubby tengok pict nih.. Dier bebel kat beauty..... "kenapa amik pict jauh?? sayang punya pass tuh siap bley masuk dalam track taw..." Mana lah saya tau b oii!!! ;-p

Nih snap gedik sendirik...;-p

Sume dah ready nih!!! Beauty da duk kat pit sbb da start ujan....

Dia datang... Dengan lenggang lenggokkkk nyaaa....;-p

Verangan ala model la tuh...;-p

Balut tayar jgn tak balut...

luv him... luv him...

Muke kefenatan la tuh...;-p

Suke betol ngan motot nih...

Best best!!!!

Nih kawan hubby... Namanya Azlan... Dier kate "husband & wife ni slalu pi merempit kan..." huhuuuu ;-p Dier salah sorang rider Malaysia yang dapat ride untuk Moto GP next month...=)

Uish ganas tol muke...;-p

Kalo camera beauty harus nampak moto bawah tecik je... Tapi dalam dslr dier besau la..;-p

Eleh wat muke shomel.... Shiom kang!!! ;-p

Motot merah tu memang lajuuu!!!!

Ok pict gedik santai sendirik lagi...;-p

Ok 2nd round.... Mase ni beauty da duk dalam kaca... Hubby sian tengok wifey dier da peluh2... hui!!!

vroooommmmm!!!!!

Da abis keje... Mamam sebikut minum nescafe...=)

Last but not least.... Mrs. Beauty....;-)

Tamat lah sudah riwayat kesan degil.... Sume pict non edited sebab pc kat opis tak photoshop.... =( Nak wat kat umah kami tak lekat kat umah.... So belasah je.... Ok u ols and to My Dear Mr Hubby mucuk cayang.... Puas hati dah eh?? hihihiii ;-p Berjumpa lagik dientry lain....;-)

No comments: