Thursday, August 26, 2010

Selamat Hari Lahir Cinta =)

Allah selamat kankamu
Allah selamat kankamu
Allah selamatkan suamiku
Allah selamatkan kamu

Aaaaaa.......... Puan isteri dah nyanyikan lagu besday tuk En. suami.... Jangan marah okay sebab suara isteri tengah serak2 basah like Ella gitu... ihik ihik ihik....
Buat suami yang dikasihi, selamat hari lahir diucapkan.... Semoga akan sentiasa dilimpahi kurnia daripada Allah swt... Sentiasa dilindungi dan dijauhi dari perkara yang tak baik dan sentiasa dimurahkan rezeki.... Semoga kita akan berkekalan dan berbahagia dunia akhirat juga.... Isteri sayang suami sangat2... Muackkksssss :-*
Malam nih dinner dengan besday boy... (boy lagi ke?? ihik ihik ihik) Semalam beauty dah siap pi beli baju baru nak melaram malam nih buat buah hati kesayangan beauty.... Siap pi beli baju baru tuh padehal alasan nak shoping... ZARA de sale semalam u ols.... Ihik ihik.... Wink wink..;-) Hadiah beauty dah kasi awal-awal isnin kelmarin.... Hadoi.... Betullah dier mintak bulan ngan bintang u ols.... Beauty sampai KO jadinye... Ihik ihik.... So now suami tersayang dah ada LAPPY baru secanggih2 alam... Konon mula dier nak i3 jerk... Sampai2 depan kaunter i5 jugak dier nak u ols.. Alahai suami suami.... Seb bek besday boy kan... If tak bo layan u ols... Ahahahaaaa.... Nih pun macam2 kerenah kene layan dier ari nih.... Dak manja sorang nih kan... Pepagi nak salam dier pi keje dier mintak adiah lagi u ols... Ape lagi kene gomol lah pipi dier yang kurus tuh.... Pastu tekekek2 dier gelak.... ;-p Today layan teristimewa buat besday boy... Ari lain pun istimewa gak tapi tak macam ari nih.. Eheheheee.... Nasib lah puan isteri nih dah baik sakit... If tak kite sambut kat umah je lah kan B... Ihik ihik ihik.... ;-p
Ok lah u ols, sambung di lain hari.... hari nih cite pasal besday boy jerk... Eheheheee.... ;-p Nantikan pict2 comel kitorang sempena menyambut hari jadi suami saya...;-p

6 comments:

Jamiel said...

Wish utk suami u..
hepi besday...
Mlm ni mesti best..
Happy nye dia coz u ingat besday dia..

misz beauty said...

Okay nnt I sampaikan. Tarikh2 penting mmg kami bedua saling mengingati ;).... Dinner td mmg best! :)

hbo said...

Happy besday to him. Since he requested stars & moon, don't forget to request from him 'sun' on your birthday pulak! Anyway, dah register seminar??

misz beauty said...

Hbo- ye cik, nnt kite request. Hihihiii. Belom la. Ups

Jojoe said...

wah wahh...bestnya dia yer... tak terlewat for me to wish your love one hepi besday..semoga hidup kalian berdua dilimpahi rahmat yang Esa..Aminnn..

misz beauty said...

tq jojoe nanti beauty sampaikan wish tu ye...;-)

terima kasih untuk doa yg terbaik itu.. amin =)