Monday, August 30, 2010

Jalan-jalan sampai lebam ;-)

Haaaa... punye lah sibuk bercuti sampai dan berjalan sampai tak de masa nak hapdet blog.... Start dari khamis lepas sampai lah yesterday kerja suami isteri bedua nih asik jalan shoping jalan shoping jalan tengok wayang.... ihik ihik ihik.... Maklumlah sementara bedua ni kan... Menikmati keindahan seadanya lah... huahahaaa.... ekceli beauty dah nek tak larat nak bejalan bulan2 pose nih... Tapi melayankan incik somi saya tuh nak2 isnin kelmarin motot gilera dier da kuar bengkel.... lagi lah ligat agak isteri dier ke hulu ke hilir... kete kami da tak pandang dah... ihik ihik ihik...;-p Ok lah stop membebel, jom layan pict... Sume pict nih from iphone beauty jerk taw so tak berapa nak memuaskan... Tak sempat der nak kuarkan camera gedabak besar kehulur kehilir sangat... hui.... ;-p

Bermula dari buka puasa sempena besday incik somi terchenta... Kemain lagi dier layan ikan salmon kat buffet tuh... pastu kenalkan beauty kat semua kakitangan yang ada kat restaurant tuh termasuk pelanggan2 yg kenal dier.... Siap bawak tunjuk pict kawen tuh... Ayayaiii... padehal dah jadi pengantin lama dan basi pun...;-p
Haaa tengok lah tuh... org nak amek pict wat muke letey lah konon..;-p

Aaaaa... Kan shomel.... Chenta hati saya....=)

Oh puan isteri yang shubby shubby.....;-p

Uih makan dengan muke riak!!!! Ahaks..;-p

Muke perut dah full....=D

Dah nak abis baru snap... Ahahahaaaa... BBQ sedap!!!

Belasah udang pulak!!!

Balik umah sume nih kebulur tunggu kami kasi makan.. ihihihiii
Balik tu kononnye nak pegi uptown shah alam lak bejalan tapi memasing dah fenat tak bley nak blah dah... Ekekekekkee... So continue esoknya kami pi jenjalan Pavi... Dah ari jumaat tu beauty cuti and hubby keje last2 beauty kene ikut dier pi keje... bley tak macam tu?? Ish ish ish... Jeles betol orang nak sambung tdo..;-p Beauty teman sampai tengah hari je, afta dier setel keje ckit dier ahak pi Pavi... Shopping lagik... Hui!!! Then beauty balik umah taido kejap tunggu time pick up hubby pulak.... Then afta that decide nak buka kat OU... Incik suami lah teringin nak makan Johnny's tapi last-last sampei je sana diorang tengah renovate... Sudahnye kami makan kat bawah OU tuh kat restaurant asam pedas.... dinasihatkan kepada semua tak yah lah gi sane.. Asam pedas OUT!! Tomyam OUT!! sume cair mair tak de rase... Hadoi keciwa spoil betul... Harap tempat je romantik... Hui!!!
Nih muke penat sebenarnye.. Tapi layankan aje suami itu...;-)

Haaaa.. Ni lah hasil borongan untuk hari Jumaat... Beauty dapat handbag dan baju2 yang berada di dalam... Ihiks... Hubby pulak dapat Jaket G2000 ngan boxer CK dier... Kat OU pulak beauty rembat AX punye belt gara2 belt da season... I loikkkeee!!!!

Mase nih dier da ngadu kaki dier da nak patah... Padehal dier yang ligat bejalan....;-p

Oh oh oh... Shubby nyew sayep.. Ayayai!!! ;-p

Betul2 keletihan nih.... Dah betul2 time nak buka baru kejut dier... Siannnn...

Balik umah tengok dak nih taido kemain lagi dalam selimut... Ihihihiiii

Sedar kitorang da balik lagi dier buat aksi manja..;-p
So then sabtu nye hubby de undangan berbuka bersama suzuki dan setel hal with hes friend... Jumpa photog jugak lah kawan dier mintak tolong... So dier antar beauty pi umah mummy... Tu pun before that we ols sempat lagi pi masuk KL hubby nak deliver album customer dier then pi Mines beauty carik sandle.... Afta dat baru betul2 sampei umah mummy.. Ihik ihik ihik.....=)
Oh ini mummy mucuk sayep... Comel tak?? Macam jopun kan?? Mata lagi sepet dr beauty ;-p

Nih siakap 3 rasa... Menu buka ngan family...

Bawal 3 rasa

Siakap stim... ayayai!!!! sabar tengah pose nih...;-p
Pict lain-lain tak amik pun sebab mase dah time untuk bebuka dan masing2 tengah kebuluq.... ekekekekeee.... =D

Sambung ari ahad pulak.... Incik suami saya mohon untuk beli handpon baru.... Ayayai!!! Jeles lah tuh isteri dapat handpon baru.... So layankan je... Kire layanan terbaek seminggu berturut buat besday boy la tu.... (raja pun tak sambut besday cam tu...;-p) Beauty pulak dapat RL shirt, Levis denim shirt... Shopping lagik... Haihhhh!!!! ;-p
Kusyuk betol dier ngadap bb baru... =)

Suke lah tuh...;-p

Uish kusyuk tol....;-p

Haaaa ni hasil tangkapan kitorang buka kat johnny's

Last but not least muke selenge dier...;-p

Dier nak makan johnny's da dapat dan sume yg dihajati dah dapat... So buat incik suami standby tuk QUEEN serve for puan isteri next year besday celebration okay... Tak lame je lagi... De lagi beberapa bulan je lagi.... Ahahahahaaaaaaaa ;-p Isnin buka kat umah je beauty masak asam pedas ikan pari seperti yang di request oleh Ibu Mertua ku plus memang peveret incik suami... =) Pas buka pi amik gilera dier yg da siap.... ;-) Pastu antar kete balik umah sambung onaran nek motot... Suke betol incik suami.. Katenye dah lama betol tak bawak isteri nek skuter...=) Should be no problem lah dear.... Nek e ekpai pun i rela u.... ;-) Sambut merdeka ngan kengkawan ghetto je lepak makan kat SS2... Pastu balik awal gak sebab selasa sambung jalan lagik.... Lil sis pulak nak shoping... Beauty kasi dier duit je dier pi shoping ngan bf dier then beauty ngan hubby pi tengok wayang..... Haihhh!!! penat tak rasenye baca entry nih??? Eheheheee.... Sekian berita jenjalan sampei lebam kali nih... Malam nih de majlis bebuka ngan opis... Beauty tengah tunggu hubby sampei.... Ok u ols.... Selamat bebuka semua...;-)

No comments: