Monday, August 02, 2010

Dapat Jam Tangan Baru!!!! ;-)

Hoye!!! Hoye!!!! Akhirnya beauty dah dapat jam tangan baru.... Love it so much.... Asik tengok lengan je skang nih... Ekekekekee.... Semalam afta work beauty and Mr. Hubby pi jalan-jalan lenguhkan kaki ke Pavi & shopping2 mall sekitar bukit bintang... Haaaa mane tak lenguh kaki...;-p Dan kate Mr. Hubby semalam sesi menghabiskan money money money... hohohohooo.... Lame tak shopping pejam mata cam semalam kan... Selalu shopping ala kadar lite2 je kan... Duk pikir2 gak perlu ke tak... But yesterday, sume dibayar dengan mata yang terpejam.... Orang lain abis sama banyak ngan we ols agaknye dapat ber beg2 plastik kat tangan... Kitorang abis dapat 3 bag plastik jerk... Wohoooooo!!!! Gile kentang.... Mr. Hubby kate, tak pe duit boleh dicari.... Untuk happy kan isteri anything will do.... ;-p Luv him luv him luv him.... Tapi bukan beauty sorang je oke dapat present.... Mr. Hubby also got something from beauty.... Haaaa!!! Harus beauty pun bankrup same semalam... Wakakakakaaaa.... Mr. Hubby dapat sun glass baruuuu.... Haaaaa!!! Jangan tak tau, dier dah tak nak pakai Ray Ban dier lagik padehal Ray Ban tuh baru je lagi kan pakai pun sekali sekala... Dier da bekenan ngan Armani X semalam.... Pastu siap kate, Mrs. Wifey dier pun pakai Armani X so dier pun kene pakai brand yang sama ngan isteri dier... Hamboi dak mucuk tanje sorang tuh.... Sume nak tiru puan isteri taw...;-p So afta dapat semalam dier bley bawak kete malam2 pakai sun glass... Wahahahahaaa.... Bley tak cam gitu?? Selengesss en en en...;-p Pas sesi menghabiskan money money money semalam, and da lenguh sakit kaki tak larat nak jalan we ols pi dinner kat Saba Briyani at Jelatek for the 2nd time in the same week... Haaa tu lah, suami beauty tuh tak bley diajar makan bende2 cam gini... Kan dier da ketagih... Salah beauty gak ar tuh pi ajar dier mamam kat sane... Ekekekekeee ;-p Punye lah tak larat nak jalan dah semalam sampai parking pun we ols gune Jokey Park en en en... Mengalahkan datin u ols... Wahahahaaa..... Pastu sampai2 umah dua2 fengsan KO.... Hui!!!! So Mr. Hubby kate pasni tengok barang bley pejam mate oke... Tunggu shopping raya pulak... Jangan nak membazir dah...;-p Jom jom nengok pict jam tangan baru beauty.... Tak lah secantik mana but value dier suami terchenta yang kasi kan... Harus rase macam tu lah jam yang paling santek... Huhuhuhuuuu ;-)

From Solvil Titus - Cristal + Mother Pearl + Rose Gold Limited Edition Watches... ;-)

4 comments:

Jojoe said...

nice!!..cantiknya jam.. ;-)

misz beauty said...

tu yg asik nengok tangan sendirik je nih jojoe.... ekekekee =D

aishah said...

cantik jam

misz beauty said...

tq dear =)