Wednesday, August 18, 2010

Awal Ramadhan...

Sedih sangat beauty rase puasa tahun nih.... Awal-awal puasa beauty dah tumbang jatuh sakit yang ntah kenapa beauty pun tak tau.... Bemacam2 doct pegi ubat sampai masuk wad masuk air bagai... Allah saja yang tahu... Mr. Hubby lagi lah kesian... Sampai dier kata " Tahun lepas kita selalu kuar bebuka puasa kat luar sesama kan sayang".... Alahai sayu beauty dengar... Maafkan isterimu ini wahai suami... Ni ujian yang Allah bagi pada saya untuk tengok tahap kesabaran saya.... Alhamdulillah hari nih beauty beransur sembuh pas kuar dari wad ari tu... Selama seminggu beauty sakit selama tu lah beauty tak bley makan ape2 pun.... Bila masuk je ditendang balik sampai suami beauty tak tau nak bagi isteri dier makan cane.... harapkan minum air la.... tu pun pahit sangat tekak nih rasenye.... Memang dugaan sunggoh la.... Sume orang jadi susah hati termasuk mummy beauty.... Ya Allah mintak-mintak dijauhkan lah beauty dari sakit macam tu lagi.... Beauty nak manikmati Ramadhan ini dengan keindahannya bersama orang-orang yang beauty sayang.... Amin
Hari nih beauty gagahkan diri, berpuasa dan bekerja.... Semalam beauty keje jugak tapi masih kiok lagik.... Orang kat opis pun nek risau.... But today rase beauty bley handle lagi.... InsyaAllah... Dalam kepala nih dah macam2 plan... Kalau dah betul2 sembuh nak masak best2 utk suami waktu berbuka... Nak buat makan-makan untuk semua family.... Ya Allah beauty mohon kekuatan dan sembuh dari segala penyakit... Amin....
Buat kawan-kawan semua, jaga diri okay.... Selamat menjalani ibadah puasa dan selamat menikmatinya.... Doakan beauty sembuh seperti sedia kala ya.... Beauty sayang semua....=)

2 comments:

cha said...

doc cakap tak u knp dear?take care ok get well soon.dugaan bulan ramadhan untuk u.semoga u tabah :)

misz beauty said...

doc cakap i kene asma lah,ape lah... macam2 lah dear...=( tu lah kan ujian tuk i je sume nih... tq so much... =)