Monday, August 23, 2010

Alhamdulillah...

Alhamdulillah now kesihatan beauty beransur pulih.... Dah boley pi teman hubby buka pose sana sini.... Mengambil kesempatan betol pakwe tu kan... Tu pun hari tuh beauty belom fully recovered dier ajak gak buka kat luar.... Boring katanya.... Then now dah start boleh masak2 tuk berbuka untuk Mr. Hubby.... Ihik ihik.... Semalam buat Nasi Ayam, kelmarin buat Spageti and now tengah pikir nak buat menu ape lagi yang fenting sume peveret my dear Mr. Hubby.... =) Dan sekarang pun kami tengah mengumpul undangan-undangan berbuka pose.... Usaha gigih taw beauty nak sehat... Ekekekeke=D
Oh oh oh... Tomorrow de exam beauty 1 haprak tak study lagi nih... Habis arrrr.... Tak pe tak pe... Malam nih study pe yang patut.... InsyaAllah boleh buat.... Cam biase lah kan kalo study awal2 pun beauty bukan jenis macam tu.... Kang study awal2, duk ngadap Mr. Hubby duk ngadap anak2 kami.... Abis sume lupe... Ekekekeee.... Haaaa cite pasal anak2 kitorang.... Dua2 dah boleh berlari.... Laju gile kentang diorang lari... Pastu si hitam sekor tuh sangat lah manja ari2 nak taido bawah tiak daddy dier.... Dah lah daddy taido lasak, seb bek tak kene penyet si hitam tuh.... Ngeh ngeh ngeh.... Si daddy pulak manja tak abis2 cam dak tecik skang nih... Adoiyai!!! Kalah baby tau.... Uhuhuhuuuu....;-p
This week dah start nak pi shoping raya.... Bersedia untuk menghabiskan money money money sekali lagik.... Ayayai!!!! Nak beli baju melayu Mr. Hubby, nak tambah baju beauty... Hohohoo... Nak tambah kasut.... Wohohoooo!!!! Mampuih laki aku bising boros....;-p Seb bek untuk mummy, untuk mother in law sume beauty dah beli and setel awal2..... Mesti dulukan orang2 yang beauty sayang.... ;-) U ols da shoping ke belom? If belom jom folo beauty shoping sesama this week.... Oh oh oh!!! Nak kene buat kuih raya lagik.... Uish, mintak2 sume berjalan lancar.... Ok lah u ols... Beauty nak stop menceceh kat sini.... Nak pikir present ape nak beli untuk Mr. Hubby nih.... This week sebeday dier.... Dier da request da nak sambut kat mane.... Tinggal nak beli present je... Hui!!! Fening betol kalo bab pilih hadiah nih.... Tag Heuer Watch ok tak?? Wow!!!! Maveles!!!! Raya dua2 pakai jam tangan baru... Tak pe nanti tengok ape kate tuan empunye badan.... (mintak2 dier mintak budget ciput2.... ekekekekkeeee;-p) Ape pun dier mintak insyaAllah akan beauty tunaikan.... Walaupun bulan dan bintang... Cheee waaaahhhH!!!! Hohohohooo... Dah dah... Ok u ols.... Selamat berpuasa.... Lap u!!!! ;-)

5 comments:

Meys said...

:) when u are in love....

btul tak?
versi baru nya.. when I fall in love.. xixixi
salam

misz beauty said...

no lah dear... when we are owest in love...;-)

Jojoe said...

sekali dia minta bulan dan bintang betol2 mcm mana..hehehe..apa kabar beauty..??posa penuh tak neh???hihi.. cantikla berkebaya biru.. si nice..jojoe add fb ya??jgn lupa approve..

Mohd Shaffuan Bin Shamsuddin said...

teruskan usaha

Root said...

I like it thanks you very much :x

----------------------------------

Software, phần mềmtài liệu|Game Download|Download Phim-Film|Phim cap 3|Phim online|Nonstop DJ | Phim cap 3 | Game | Nonstop DJ | software | thủ thuật | Download game | Download phim | Nonstop DJ | IDM 5.19 build 3 new full crack | IDM crack full | IDM 6.0 full crack all version