Saturday, July 17, 2010

Yihaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! - Edited

Hui... Befeluh2 beauty carik free time fer updating my lovely eve blog nih.... Sangat lah kebizian melanda sepanjang hari mengenangkan starting school akan bermula... Nih pun ekceli kene pi keja tapi ade banyak jemputan dan hal perlu disetelkan so skip pi keje today but tomorrow have to attend... Aiyak!!! Sunday pun kena kilija oooooooooo.... =( Tak pe2, sementara Mr. Hubby belum balik dari membantu kawannya towing motor, so beauty kesempatan hapdet pe yang perlu la dulu ye ye ye...;-)

Okay, 1st seperti yang sedia maklum.... World Cup telah pun berakhir.... SPAIN menang!!!!!!!!!!!! Hoye!!!!!!!! Hoye!!!!!!!!! Macam biasa beauty dan Mr. Hubby telah menonton perlawanan di Stadium Pelita port biasa kami... Huhuhuhuu... Happening dan fening u ols... Lama gile nak tunggu game abis... Dua2 hebat... Dan yang faling fenting, sesi tak cukup tido telah pun berakhir jugak!!!! Ekekekekee... Mane tak nye, kalo game kul 2.30 am pastu balik umah dekat kul 5 baru sampai, kul 6.30 pagi da kene bangun... Mau tak lemau... Wohoooooooooooooo ;-p Dan tido2 yang mana tak cukup pun telah digantikan... Mr. Hubby pun 2 kali 5... Wakakakaka....;-p

Okay dah abis cite pasal world cup, sambung cite shoping moping ngan Mr. Hubby pulak... Sudah sekian lama tak shoping moping sampei lebam... Last week beauty ngan Mr. Hubby telah menghabiskan hujung minggu (saturday je ok, sunday dier de job... hohohooo) dengan shoping... Dan yang paling fenting we ols pi shoping bukan nek kete, bukan nek tren or nek skuter macam kebiasaan... Tapi nek HONDA EX5 u ols... Ya rabbi punya lah lama beauty tak merempit dengan moto rempit.... Hahahahahahaaa... Beauty jujur lah bagi taw en, beauty nih memang elergik ngan EX5 and RXZ... tak tau lah nape... padehal tak de sejarah hitam pun.... dan paling jujur nak bagi taw selepas adengan nek EX5 kami laki bini pi merempit beauty telah sakit vuntuts dan pinggang selama seminggu.... Dan paling hangin tobat tamo nek moto tu lagik sebab Mr. Hubby memang tak bley nek moto rempit cam gitu... Jahanam moto tu dibuatnye.... Wahahahahaaaa..... Dah lah sambil nek moto tu dier nyanyi2 lagu kami husband and wife jadi rempit.... Pulak tuh, dress up kami memang tak kene langsung dengan status rempit.... Dua2 pakai sempoi yang sesuai nek moto skuter sahaja.... Hadoi hadoi... Gelak sakan kitorang nek moto tuh... Nak wat cane, skuter yang ade sume sedang dalam proses pembaikan... Syukur lah ade EX5 tuh adik ipar kasi pinjam... Dari nak meredah jem kat KL tuh.... Huiiiiii!!!!! Hasil dari rembatan shoping tuh, beauty hadiahkan Mr. Hubby kasut idaman Onitsuka Tiger... Dan beauty pulak dapat hadiah dari Mr. Hubby baju feveret brand Zaraaaaaaaaaaaa...... Dapat sluar Armani lagik.. Ayayai!!!!! Syok betol.... ;-p pastu tak abis kat situ shoping online pulak... Abis abis.... Mr. Hubby cam biase, OK aje janji wifey dier shomel...;-p Kuar ngan mummy pun pi carik jeans guess tapi tak de yang bekenan, roxy?? lagi lah macam harrrrrr***** Mr. Hubby geleng2 kepala kate tak cantik design2 yang ade.... last2 kelmarin pi forever 21 beli ngan Mr. Hubby.... Ok cukup sampai situ je shoping sebab kene simpan duit untuk masa akan datang... Ehehehehee...... (macam boley caye je kan?? ;-p)
Haaaa... Ni adiah Mr. Hubby... Suke betol dier.... Bankrup beauty...;-p
Baju nih peveret hubby... lama betol carik dari last year, last2 diz year dier bekenan ngan yang nih... ;-)
Nih pulak idaman beauty yang akhirnya dapat jugak... TQ Bb, TQ Zara...;-p

Last dapat amani nih... Wink Wink.... Fenat beauty ikut taste Mr. Hubby nih...;-p

Pastu kat opis pulak diz week memang keje asik balik malam jerk.... Sian ngan Mr. Hubby, selalu boley je dier makan sendirik... Skang nih selagi beauty tak balik selagi tu dier tunggu nak makan sesama.... Alahai manja bucuk beauty sorang tuh... ;-p Hari-hari nak bekepit... Now dier kate beauty nih teddy bear dier... Kalo hug tuh sampai penyek beauty dibuat nye...;-p Haaaaaaaaa!!!! Nak bagi taw lagi satu cite.... Beauty dapat 3 ekor lagik baby cat... Ayayai!!! Sangat comel.... Nama2 yang diberikan, si itam (sebab itam bekilat gebu gile), si tompok, dan si shontot (sebab ekor dier sangat shontot)... Eheheheee... Now they ols tengah sleep lena dalam bakul bepeluk2.... Yang kakak dah besar tuh ari tuh majuk ingat kitorang tak sayang dier lagik.... Siap larik umah balik kul 5 pagi... Hadoyai!!! Tucen pun pandai majuk en.... Orang becakap ngan dier reti lak tuh... Now dier da kembali cam biase, tido kat sebelah daddy dier lah kan... Manja betol ngan daddy dier...;-p

Nih baby baru kitorg...ihik ihik... Suke nengok diorang taido..=)

Tengok lah daddy tak de keje asik nak amik pict diorg..;-p

Haaa.. ni dak busyuk manja si daddy... Pepagi mesti tdo sebelah daddy... Dan tukang kejut daddy pi keje...;-p

Okay abis da kot cite, nanti sambung kejadian afta diz pulak.... Gambar2 beauty akan edit masuk dalam nih nanti okay.... Card reader tetinggal kat opis... Cam tak best pulak hapdet blog tak de bukti...;-p


Okay u ols, terima kasih sebab sudi tanye keep updating nape beauty tak hapdet blog, mane pegi... Dun wory, beauty de je kat sekitar2 nih... Kekangan masa je penyebabnye... Love u ols so much... Happy weekend... Daaaaaaaaaaaa ;-)

2 comments:

Jehan Najib said...

amboi beauty... mcm YB plak, bz bkn main lagi skrg ni...

hope ure doing fine ye... :)

misz beauty said...

ahahaaa... yb pun x bz mcm beauty sis..;-p

alhamdulillah, everything going fine.. thanx so much for caring... luv u sis..:-*