Tuesday, July 27, 2010

Yaeesh Birthday Blast & Dating Time... =)

Okaylah walaupun da seminggu lebey lepas nye tapi nak haplod jugak en en en.... Sowi lah ye Puan Beauty baru free ckit nak menghaplod2 nih... Buzy gamak nye yong yob oiii... ayayai!!! ;-p Okay will haplod for yaeesh birthday blast first then diikuti dengan sedikit pict pi jalan-jalan with Mr. Hubby... Dier tak kasi kat beauty abis lagik pict2 nye so papar pe yang ade dulu kan.... Enjoy!!!! ;-)
Bebear of Mr. Hubby..;-p
My Gucci...;-)
Gucci VS Lv.. While waiting tuan rumah yang tak sampei2... ;-p

Finally sampai gak... Nih sume antara yang terawal sampai menunggu di Mc D tu..;-p

Okay diz is birthday boy yang sangat aktif...=)

Siap kene sign guest book okay... Da macam majlis kawen... ;-)

Nih teman lama tak berjumpa... Sembang sampai tak ingat dunia... Ihiks...

Tuan rumah mak buyung bersama teman bloger nye... Hohohoooo

Sangat cute okay... Gewam nak shiom2 pipi dier....

Tigris Malaya a.k.a Sis Reen wif her son... Comel pakai baju china...=)
Tetamu yang sedang menanti persiapan....
Mummy & Yaeesh
Time to playing game!!!!
Birthday boy xcited!!!! =)
Alololoooo... nangish dier kalah.... cian dier... meh cni kat auntie...=)
Here the cake.... sangat class ye u ols...=)

Ok sume done tinggal nak pasang lilin....
So to be continue tunggu uncle kasik auntie pict seterusnya okay.... wink wink ;-)

Sementara kite menanti editing pict yang lain, beauty hap pict last week we ols pi bedating... Tak sempat nak dating dari siang sampei malam macam selalu sebab beauty keje on dat saturday... So Mr. Hubby pun dah keep smsing bila nak balik bila nak balik.... Beauty kenelah cabut awal dari opis, sowi ye kengkawan opis... Dekat kul 4 jugak beauty cabut tinggal ckit je diorang kat opis nak handle keje tuh... Sampai je rumah mandi2 besiap nak kuar... Kononnye nak kejar matahari terbenam nak buat potrait tapi tak sempat gak sebab duk carik celcom tak jumpa2 rupenye ade kat ikano... So pict dalam kete je lah snap ckit by beauty then sekeping before masuk tengok movie.... Huhuhuuuu.... By the way The Corcerres Apperantice tu memang sangat best ye u ols... sejuk beku kat dalam wayang tuh seb bek de Mr. Hubby.... Wohoooooo...;-p Continue lenkali lah berpotrait2... Ekekekekek...... Jom layan 3 4 kerat pict... Pengubat rindu buat u ols... Uhuk uhuk...;-p
Wide lens nih tpu taw jadikan org tembang... Seb bek masih kekal shomel... ;-p Mr. Hubby nye muke nengok lah tuh.... Grrrrrrrrrr ;-p
Tak abis2 ngan milo dier... Cam dak tecik... Asik2 "sayang, nak milo... sayang, nak milo....";-p
Love Him so much much muchiiiiiii =)

Gara2 tunggu hubby pusing carik celcom beauty dah TER shoping lagik... Ahahahahaaaa ;-p Pendek kata jangan sesekali biar beauty duk dalam butik ape2 nanti TER belik lagik macam2...;-p
Abis story tuk 2 minggu yang dah lepas.... This week dua2 Mr. Hubby and Mrs. Wifey de job lagik.... Nampak gaya terpaksa lah kami bercuti afta raya nanti... kasi balas dendam cuti lama terus lah kan afta raya nanti.... Dengan post wedding pun tak sempat nak buat lagik... Photog beauty hire tu pun da asik tanya bila nak buat post wedding nih.... Hohohohooo.... Sabar lah ye puan beauty.... Lambat tak pe janji terboikkkkkkk... i loikeeee!!!! Now tengah survey tuk booking for honeymoon afta raya nanti.... Yeyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) Ok u ols, sehingga bertemu lagik....;-)

6 comments:

Jojoe said...

what a happy life... ;-)

misz beauty said...

wish it will be lasting forever... amin =)

python said...

nice blog... http://dslrjourney.blogspot.com

misz beauty said...

tq =)

Jojoe said...

amin.. ;-).. hope one day, jojoe pun akan se hepi beauty.. ;-)

misz beauty said...

insyaAllah... kebahagian itu ada bagi semua org..;-)