Tuesday, July 06, 2010

Ceritera Anniversary...

Now beauty kat umah... Tak keje sebab sakit.... Ekceli dari last week sakit tapi kejap ade kejap xde... Start sakit nih datang while beauty stress gila... Bukan dengan Mr. Hubby tapi dengan somebody yang tak tau buat keje kat opis tu... Nama disensotkan... Tak pasal2 beauty yang kene tanggung sakit cam gini... Mr. Hubby pulak dah naik hangin dengan orang yang buat Mrs. Wifey dier cenggini... Tiap2 hari balik keje mesti tanya "ade orang buli isteri saya tak hari ni?".... OH!!! Bile dengar dier tanye cenggitu, terus air mata nak meleleh... Hadoi, nape ntah sensetip gile skang... Bersyukur dan bertuah rasanye... Bile tengah marah tengah stress ada orang buat lawak kasi gelak... Sayang sayang... Hug, kiss... Indah kan... =)

Sakit-sakit nih pun nak cite pasal anniversary kitorang hari tu... Dah lama nak cite tapi kat opis bizi tak bekesempatan nak buat entry... Entry yang konvoi pi melaka hari tu pun still draft lagi sebabnye tak de mase nak haplod pict yang banyak gilak...;-p

Last week 3 Julai 2010 genap setahun usia perkahwinan kami... Ingatkan Mr. Hubby tak de agenda on last saturday... dier diam je.... beauty pun bangun pepagi kemas umah sume bagai then mase tengah gosok baju keje dier, dier panggil suh duk dekat dier..... "sayang meh sini jap" (padehal mata dier pejam lagi tu...;-p)... Beauty nak majuk sebenarnye tapi dah kene panggil cenggitu terus cair lah kan... huhuhuhuu..;-p Tetibe dier suh hug dier then dier kate... "Hari nih saya nak bawak isteri saya jalan-jalan sempena anniversary..." then ape lagik, berjurai-jurai lah air mata kuar... Huahahahaa... Sengal je kan... Bukan ape, gembira sangat sampai bukan nak ketawa tapi nak nangis....=D So afta da gosok baju siapkan semua we ols pun kuar jenjalan gether2... Orang yang sedang ayik becinta kuar sama-sama tengah2 shooping mall tu pun Mr. Hubby bley suh kiss miss dier... Itu memang tebiat dier skang nih... Tak kire masa tak kire tempat... Kalo dier suh kiss dier suh time tu jugak... Hug tak yah cite lah kan... Sampai penyek badan beauty yang gebu mebu ini...;-p Kitorang pi jalan-jalan, makan-makan, tengok wayang... Present je belom dapat lagik... Biase lah kan, surprise tak abis2...;-p Bejalan sampai malam then balik umah kejap je untuk tukar baju jersey... Haaaaaaaaaaaaaa, kalo sume nak tau... Beauty skang peneman setia Mr. Hubby tengok bola... Biasenye tengok kat stadium subang je... Tapi kitorang da beralih arah ke hartamas sebab kat sane lagik meriah... Yang beauty ni pulak dari tak suke bola, now berita bola dalam surat kabar sume abis beauty belek... Ekekekekke...... Kitorang pun tak sangka, ingatkan team yang kitorang sokong nyawa2 ikan jerk... Sekali sampai semi final laaaaaaaaaa.... So 2 team dalam pilihan kami.... Spain dan Belanda... Tapi nampak gaya macam Belanda yang akan mara ke pringkat akhir... Tu kite tunggu je sebab World Cup kali nih banyak yang diluar jangkaan.... ;-) Mr. Hubby siap beli hon tuk beauty... tp dier yg lebey main... ikikikiiiiii... orang2 kat hartamas tu nek kenal da kitorg nih.. yang penting baju kami mesti sameeeeeeeeeee... ekekkeee=D

Ok lah u ols, nantikan gambar-gambar terbaru beauty and hubby for our anniversary nanti ye... Keep in touch!! ;-)

Afta solemnization potrait..

I mish all the moment... love u bb...;-*

2 comments:

Jojoe said...

hamboi3... romantiknyer... i suker baca kisah2 romantik camgini tau..huhuh,,, harap dapat hubby romantik mcm beauty jugak.jgn sampai besday kiter pun dia tak ingat,..huhuhu

misz beauty said...

insyaAllah mudah2an... beauty doakan jojoe pun dapat suami yang baik...;-) kalau besday pun x ingat nak kene tdo luar tu gamaknye... ekekekee ;-p