Thursday, July 08, 2010

Akhirnya....

Yeah!!!! Tidak ku sangka cempedak jadi buah durian... Wohooooooo!!!! Ekekekekekkk.... Spain akhirnya mara ke peringkat akhir Piala Dunia... Tidak diduga dan tidak dijangka... Pagi tadi beauty & Mr. Hubby pi tengok bola dengan jantung yang berdegup kencang menanti apa kemungkinan yang akan terjadi.... Hoye!!! Hoye!!! Hon berbunyi, vuvuzela berbunyi..... Sorakan bergemuruh.... Asakan demi asakan dari Spain menghangatkan suasana... Huih!!! Da macam pengulas berita beauty ari nih... Wakakakaa... Dan akhirnya Spain menghantar German pulang kasi tiket transnasional jerk... Eekekekeke.... Walaupun mata bengkak tak cukup taido, kepala dah start rasa pening namun kegembiraan pasukan feveret menang pagi tadi beauty pulak yang jadik besemangat.... Mr. Hubby usah cite lah kan... Trompet yang dibeli tuk beauty tuh dier duk bunyikan aje pagi tadi... Nek bingit telinga beauty.... So untuk final nanti Spain akan menentang Belanda... Dua2 feveret team nih... Tapi nampak gaya kami berdua akan menyarungkan jersey Spain jugak... Ehehehheeee..... Sotong oh sotong, sapekah yang akan menjulang piala dunia?? Huahahaa... Haish!!! Jangan percaya benda mengarut... Semua terserah pada teknik dan semangat juang pemain..... Mari kita saksikan beramai2 nanti oke... Kalau nak jumpa beauty, beauty setia berada di STADIUM PELITA HARTAMAS....Huhuhuuuuu....Daaaaaaaaaaaaa..... Pooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-p


VS

4 comments:

joegrimjow said...

spain menang
hehe

misz beauty said...

yeah!!! nak pi buat nama villa kat jersey nih... alonso ke... ekekek ;-)

Jehan Najib said...

eh beauty... lamanye tk update blog? apa cerita ni?

misz beauty said...

baru je nak hapdet tengok sis da kasi comment... ihik..ihik... ade je sis, juz bz gile ngan work... hui...;-)