Monday, June 07, 2010

Still In Busy Mode...

Hye there.... Beauty sangat rindu nak mengarang kat sini... Sangat rindu nak berceloteh disini... Sangat rindu nak merepek meraban kat sini.... Hadoiiiii!!!!! Last week baru balik dari ipoh... Diz week have to fly to sabahan.... Next week ade kursus lagi.... End of diz month punye event lagi... Every week tuh fenuh... Hui!!!! Tapi beauty buat dengan senyuman segalanya insyaAllah... =) Sian kat pemenang hadiah contest beauty gile lama tunggu hadiah sampai... Minta ampun dan maaf banyak2... InsyaAllah beauty akan cube pos sume hadiah paling lewat minggu depan.... Ampun ye, beauty jadik malu dengan diri sendiri jadi cam gini.... Ampun sangat-sangat....=( (sangat rasa bersalah oke.... erkkkk)

Incik somi pulak asik kate puan isteri dier dah xnak hapdet blog ke... Fenat dier edit pict puan isteri dier santek-santek tapi xde buat pape pun... Huhuhuhuuu... Ampun beribu ampun jugak buat somiku tershenta.... Nih tengah hapdet lah ni ye bb...;-)

Ok lah nak cite sume tak teringat pulak beauty sijibik-sejibik kan... So pe yang beauty ingat beauty hapdet dulu.... Huhuhuuu.....;-) Start from last 2 week la... Ahaks... Cam kelakor jerk... Da basi bau acem baru nak story....;-p Cuti wesak yang lepas adalah cuti yang sangat bz memenatkan tapi puas hati.... Sebab nye on wesak day tuh beauty ngan hubby pegi genting... Konon-konon nak romantik sejuk mejuk gitu la kan.. Ekekekkeke... Last-last we ols pi sane halamak, nyesal pakai baju sejuk.... Angin sepoi-sepoi bahasa je gitu... Ceh... Last-last we ols pi carik tempat de aircond nak kasi sejuk badan.... Nak stay kat sane overnite pun tak jadik... Tak patut betul kan... Last-last decide ngan hubby kite turun balik kl je la.... Tapi before balik KL harus puan isteri telah dijadikan model tak bebayor gitu... Fenat tau u ols... Abis dier suh posing sane... Posing sini... Seb bek puan isteri memang kaki posing.... Whoaahahahahahaaa..;-p Event cuaca tak lah sesejuk mana kat atas tu kan but we ols bedua tesangatlah have fun... Macam-macam kejadian jadik kat atas tuh.... Mane tak nye... Incik somi buat lawak sengal yang sangat tak patut.... Ape dier eh??? Itu biarlah rahsia kami somi isteri sendirik kan... Ekekekekek...... Jangan marah ye... Sampai sekarang bile beauty ingat balik akan ketawa sendiri... Kalo ingat same-same ngan incik somi lagi lah kitorang bedua ketawa tebahak-bahak.... Ekekekekekekkk...=D We will repeat again untuk kesana tapi mencari waktu yang betul-betul sejuk... Ujung tahun kot sejuk agaknye....=) Neway thanx so much buat suami tersayang atas kenangan yang sangat indah tu.....;-) Cerita cinta we ols tak abis kat atas tu je tau.... Turun kl kitorang pi belasah makanan kegemaran dulu ayam penyet kat danau.... abang kat situ sampai kenal kitorang dah.... Ekekekekekkkk.... Pastu sambil-sambil tu duk gaduh-gaduh manja fening tak tau nak tengok movie kat mana... Bley tak cam gitu?? Hohohohooo... Dan lastly oleh kerana pemanduan telah bertukar ke tangan incik somi maka puan isteri bersetuju untuk tengok Prince Of Persia di One Utama.... Cite best, suasana romantik... Best best dan best... Tu je yang terluah... Tak abis tengok wayang je, balik tu kitorang pegi downtown pulak mencari barang incik somi.... Bayangkan, dari pagi sampai malam.... Dari pakai sport shoes sampai tukar wedges pastu tukar pakai slipar... Hohohohooo.... Exhausted tapi sangat-sangat enjoy..... ;-) Da sampai umah pulak, incik somi boley pulak lapor lagik kan... Masak pulak ckit makanan untuk dier sambil tengok dvd then dier da abis mamam teros taido membungkang tak hengat donia.... Huhuhuhuuuu...;-p

Esoknya beauty kene attend wedding clubmate beauty kat kajang, hubby tak dapat follow sebab de job... Then sunday pulak beauty tak ingat beauty buat pe yang beauty ingat petang tuh pegi ngular lagik ngan somi terchenta.... Hohohohooo.... Bley kan macam tu?? Ingat pe yang dibuat bersama somi jerk... Eheheheheheh =D Pastu continue keje keje dan keje sampai lah jumaat lepas....=)

Last week beauty berada di ipoh ade wedding.... tahniah buat pengantin... dan takziah jugak buat mereka.... kite merancang Allah yang tentukan.... seelok habis majlis persandingan, petang tu jugak nenda pengantin berada dalam keadaan tenat dan innalillah malam tu jugak nenda pengantin telah kembali ke rahmatullah.... beauty sempat menziarah semasa arwah tengah tenat... Waktu arwah menghembuskan nafas terakhir kami sekeluarga telah berada di KL... Semoga arwah dicucuri rahmar dan ditempatkan dikalangan yang beriman... InsyaAllah... Amin

Semalam pulak beauty keje.... Petang balik umah kemas umah dan buat pe yang patut... Malam lepak tengok tv ngan family in law and somi terchenta.... Huhuhuuuu =) Diz week dah kene fly ke sabahan... Hubby tak follow sebab de job di perak.... Kangen la jawab nye... Hui!!!! =( So sebelum terbang ke sabahan akan spent time abis-abisan ngan somiku... (macam nak gi bebulan-bulan je kan... padehal 3 hari je...;-p)

So abis cite beauty kali nih.... tunggu story yang terbaru k... InsyaAllah beauty akan kembali menjadi blogger tegar eh.... ;-) Jom nengok new pict beauty yang incik somi beauty buat... ;-p

Sampai2 da disuruh duk posing...;-p

Kitorang nak begambor kat bebunga tapi ya Allah penuh orang.. So kat sini je la..;-p

Ni pict feveret beauty.... Tq bb... Muacckkksss :-*

Haaaa... Yang ni beauty nak amik pict kat enpon dier sibuk nak amik pict beauty...;-p

Yang lentok-lentok kat dinding cani feveret style incik somi... huhuhuuup ;-p
Wifey sape lah shubby nih....;-p

Men game tak dapat bebear...=(

Dapat seketul ni je.... erkkk ;-p

Bb gelakkan puan isteri... So jadi lah muncung cam gini...;-p

Sekian lah untuk kali ni... Last sekali terimalah pict Hubby & Wifey yang comel tapi x comel ini.... hohohohoooo.... Jangan jemu datang sini lagi ye.... Mish u ols so much...;-)


4 comments:

Jehan Najib said...

Amboi bzbee nye diaa.. :D
Best ehk husband pandai snap pix... Gamba pon chantek2... Kitorg ni asik laa snap pakai camera phone jek. hukhuk...

misz beauty said...

tu lah sis... bz jerk... ni entry ni pun menaip dengan kadar sepantasnye.. heheheheheee...=)

alahai... pakai enpon pun pict santek jugak la sis...;-)

Jojoe said...

waaa..lamya dia menyepi...panjang betol story beauty..pic pun very nice!!;-)

misz beauty said...

lamakan?? sampai rindu2 beauty kat blog nih... pasni kerap balik kot jadik bloger tegar... ehehheeee