Thursday, June 10, 2010

Sebelum pergi holiday....

Hui.... Sebenarnye holiday kali nih tak la sebest mana... Memandangkan incik somi tersayang takkan berada disisi sepanjang pegi holiday nanti.... Ye la, dier pergi carik rezeki sesuap nasi untuk menampung keperluan puan isteri dier.... Hui sedey ooo.... tapi nak buat macam mane.... Tarikh asal yang sepatutnya hubby bley folo terpkasa ditunda atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan... Jadinye sorang ke utara sorang ke barat la.... Tapi memang kali nih sume pegi mingle-mingle je kot gara-gara perubahan tarikh ni.... Tak pe lah, insyaAllah nanti pegi holiday ngan hubby pulak... Pi pulau lagik kan bb....;-)

Memandangkan pegi holiday tanpa chenta disisi jadi persiapan untuk holiday kali ni ala kadar jerk... Selalunye banyak bende nak pikir... baju ape tuk bb nak dibawa, peralatan mandian dier dan segalanya la... Bukan pe, incik suami kesayangan beauty tuh bab-bab nih memang pening sikit nak pikir... Alatan mandian dier je lagi banyak dari beauty.... Hohohohooo ;-p Pasnih 3 ari tak nampak muka chenta... Tak dapat nak cayang dier... tak dapat nak hug dier.... uwaaaaaaaaaaa.... 3 ari tu lame wooooooo.... =( Xpe, hadapi dengan senyuman oke beauty.... Sebab yang lain pun same pi bujang-bujang je... So sume bujang sementara... Huhuhuuu.... Cane enjoy pun kat sane nanti tapi dalam hati mesti ingat kat bb selalu.... Oh oh oh... Saat menulis entry nih jerk dah buat beauty windu kat dier.... Ape lah bb tengah buat skang nih... Da makan ke... Bz agaknye... Dier selalu kata lately sangat bz sebab orang opis dier de yang da benti... Shian kat bb....

Esok pagi subuh da nak kene gerak ke serdang... Sebab nek bas ramai-ramai ke LCCT... Incik somi lah hantar... Pastu dier pun kene terus gerak gi amik tagger2 dier and gerak pi utara... Sebab majlis nikah client tuh start kul 10.30 tak silap beauty.... Bb buat keje elok-elok ye... Amik gambar client santek-santek macam selalu... I owest proud of your work....=) Nanti sayang balik bb tunjuk kat sayang pict penganten tu oke.....=)

Dah dah... cengeng lak puan isteri sorang nih... Kene fokus siapkan keje nih before nak merewang... bak kate cousin beauty "fotus kak eija... fotus"... Fotus tu sama dengan FOKUS ye tuan puan... Dier pelat tak bley sebut K... Ekekekeke... Oke u ols, beauty chow chin chow dulu... Nanti hapdet lagik oke.... =)

No comments: