Thursday, June 10, 2010

My little baby...=)

Oh oh oh... Beauty rase ini adalah entry beauty yang ke 3 untuk hari nih... hambik kau.... da lame tak hapdet sekali tak benti-benti hapdet kan... Alaaaa... Yang 2 tu bukan entry story mory pun, tu meraih support dari kengkawan... da klik ke belum?? huhuhuuu ;-p

Ekceli beauty baru je pas blog walking kat sis RM punye blog... Hadoyai... Tak terbaca entry dier u ols... Lagi hebat dari beauty... Harus lah u ols... sis RM tu adalah blogger yang tersangat lah tegarnye... Mencari rezeki pun melalui blog gitu kan... =) Oh ye, kalau lah sis RM tu rajin and free datang bace blog beauty nih... Congrats atas kemenangan Astro tu ye... =)

Dipendekkan cite... Beauty duk walking2 kat blog dier and baca entry pasal kucen dier.... Tersangatlah comel nye kan... Da la mulu kembang kembang... Gebu lak tu... Kaler pun santek u ols... I wish i could have them 1.... uhuk uhuk.... Bile bace entry pasal kucen-kucen nih harus lah beauty teringat kat baby kat umah tu kan... Si manja dan si garang beauty and incik hubby.... Huiiii... Dulu beauty penah haplod pict dier mase baby kecik mecik gitu kan... Now da besar u ols... Telinga dari kemek da jadik capang... Ahahahaaaa..... Pastu mulu lembut buat beauty gewam... Walaupun mulu dier tak kembang cam sis RM nye kucen kan... Yang buat kami lagi sayang dier, now da pandai tunggu kitorang balik keje.... Bile dengar pintu bilik bukak je, berlari2 datang kat kitorang... Bende utama dimintak mesti lah makan kan... Ade sekali tu beauty lambat sikit je bagi makan, dier punye geram ngan beauty dier pi geget kaki beauty... Ekekekekek... Geli hati je.... Penyetkan idong baru tau...=D Haaaa da mule dah rindu kat si kecik sekor tuh... Now malam-malam dier mesti taido kat katil kitorang... Tapi tak ganggu pun sebab dier duk kat hujung kaki je... Nak membuang pun kat toilet.... Pandai dak kecik sekor tuh... =) Sekarang ni pulak dak kecik tuh da pandai bukak pintu toilet sendirik... Beauty tutup je dier tolak balik... Sebab tu aktif sangat cepat haus... So beauty da letak mangkuk air tuk dier dalam toilet tu sebab takut melimpah keluar... Ye lah dier tuh minum besepah-sepah... Maklumlah orang baru belajar minum... Sebelum ni nenen je... =D

Ok lah, saje nak melepas rindu cite pasal kucen sendirik... Pasni 3 hari jugak tak jumpa dier mesti rindu gilew.... Seb bek hp penuh ngan pict dier.... Terpaksa lah menyerahkan dier kepada adik ipar tuk jaga makan dier.... If not nanti kebuluq pulak.... Ish risau beauty dibuatnye.... Tawakal je lah... So jom nengok pict dak nakal beauty sekor nih...;-)

dak mucuk ni mmg suke menempek kalo tengok mummy dier on lappy...

kalo time menyusu mesti kaki duk cenggini... ekekekekkk

ni mata besar nak geget orang nye tangan...;-p

ni pulak mendongak nak tangkap bulu mainan dier...

pandai betol dier posing....;-p

Kucen beauty kucen biase je... Tapi beauty sangat sayang kat dier... Incik hubby lagi lah sayang kat dier.... ;-)

3 comments:

Jojoe said...

cutenyaaa kusing dia..suka kucing jugakk..huhuhu

misz beauty said...

huhuhuu.. most 3 days not seing her... sangat rindu... balik je rumah belari2 dier kat kite... huhuuu

Jojoe said...

alala..mesti diapun rindu beauty tu..siok bela kusing.. tambah2 masa dia melekat kat kita ngan bunyi nafas manja dia tu..kan??