Monday, June 21, 2010

Demam world cup punye pasai...

Uish... Sane sini orang asik cite pasal bola... Sampai pelamin pengantin pun de gantung bola sepak kan... Huhuhuuu... Salah sorang adalah kak fida teman seperkenalan di fb, husband dier pulak beauty kenal sebab ahli club skuter SRF gak.... comel je gantung bola tecik kat tengah2 pelamin.. heheheee.....

Last week dua hari beturut2 beauty attend wedding orang... Satu wedding x boss beauty punya anak perempuan.. Shes so pretty, muka sama je macam ayah dier... =) Dier buat kat tempat keje lama beauty Faculty of Engineering... Tak aci kan... Mase beauty kawen nak buat kat situ masih belum kuatkuasa penyewaan tempat tuh... If not mesti best... Tepi tasik gitew... Tak pe lah da lepas da pun...;-) Pict dier lupe nak transfer la.. Tak perasan lak transfer pict semalam je... nanti rajin beauty haplod ye... ;-p Tengah2 tak sehat ni memang malas ckit.... So petang tu beauty wif mummy, auntie and cousin pi jalan-jalan kat KL jap.. 1st pi tempah survenir for family day, then pi carik kain baju raya.. Huhuhuu.... ;-p Afta abis shoping auntie beauty antar beauty balik sebab mase tu rase kepala sangat berat....

The next day memang beauty da kiok ckit, malam tu lagi beauty da sakit tekak gile gaban, batuk and selsema... Mr. Hubby da siap2 sediakan ubat 100 plus sume... Then dier duk urut belakang beauty yang asik batuk nih... Tq bb... Luv u...=) Eh sambung cite balik... Ahad tu pulak beauty attend wedding kawan sekolah lama dolu2... Abis semua tegur kan... Bley tak beauty ingat muke diorang je tapi lupa nama... Tapi diorang ingat nama beauty... Sian betol... Ekekekek.... Neway tahniah buat ijam and wife... Syok gak dapat jumpa kawan-kawan lama.... Jom layan sekeping 2 pict dulu....=)

Effa, Yan, Shahir, Wawa

Effa, Yan, Beauty, Balqis



Then petang tu beauty lap gile... Sebab da bepanas... Last mummy bawak beauty pi klinik... Oleh kerana beauty balik Pj nek moto... So afta beauty telan ubat terus balik Pj sebab if tunggu2 lagi nanti da mengantuk pulak kan... Sampai je Pj terus KO taido sampai hubby balik... Duk usap2 rambut wifey dier yang tak sehat.... Then tengah2 tak sehat tuh... Beauty diajak pi tengok bola malam tuh... Hui!!! Seb bek da mamam ubat so bley cover sikit... Huhuhuuu.... Paling best beauty dapat jersey baru from hubby.... Wink wink ;-)


Nih dier... lengan pendek tuk Mrs. Wifey lengan panjang tuk Mr. Hubby.... =)

Mr. Hubby pakai lengan panjang kononnya nak jadi pemain sape name ntah... Ihik ihik... Yo yo yo je b tuh..;-p Sangat best!!! Ari tu dapat jersey MU.... Now spain... Yang fenting kaler tetap MERAH ye u ols... Kaler feveret we ols..;-) Tapi malam tadi pi nengok bola kat stadium pakai jersey biru la kan dua2nye... Sebab sokong Italy... Tapi hampegas malam tadi diorang main cam xde kaki... Huhuhuu... Keeper NZ memang terror ar... =)

Ok lah, abis dah cite... beauty tak larat nih.... Nanti2 sambung lagi wokay.... Luv u u ols.... Buat bb mucuk... Thanx so much sangat for the jersey.... Nanti kasi kish banyak2 oke... Jangan kate tak bagi pulak... ;-p

3 comments:

Jojoe said...

huhu..tak minat bola la beauty... huhuhu.. camner nak minat ni eh???

Anonymous said...

hello sis!
cella nak tanya ni..
sis cakap sis involve utk student br..
surat2 tawaran tu dorg dh post bagi bakal student ke?
-cella-

misz beauty said...

jojoe ~ beauty pun x minat bola sgt... tp da hubby suke so layankan je... lgpun dapat jersey free lagi kan... huhuhuuu ;-)

cella ~ sis involve in starting school n finishing school sayang... untuk surat intake bahagian akademik yg kuarkan... cube call 89466000 tanye ;-)