Friday, April 23, 2010

Pemenang Bagi Contest Kejap je masa berlalu...

Adoyai!!! U ols noe wat.... Dalam contest ni bley tak beauty kate theres NO jawapan yang tepat even hampir sipi-sipi... Ni gara-gara incik suami a.k.a incik rossi yang amatlah cerewetnya dalam segala hal.... Uhuk uhuk uhuk...;-p Kang maen beli harus dier buat pameran je kan... ;-p Dan u ols nak taw akhirnya beauty belikan apa untuk incik suami tershenta nih??? Jawapannya sehelai baju kemeja yang stylo che wah.... (pict up kemudian ye... camera lens panjang sgt, digital cam dlm kete pulak...;-p) Dan hadiah seterusnya beauty dah order tinggal tunggu sampai jerk.... Nanti beauty bagi taw ape dia... Hehehheee ;-)

TAPI!!!! beauty tetap pilih pemenang jugak berdasarkan comment yang paling sempoi sampai buat beauty tekekek ketawa sendiri....Huhuhuhuuuu ;-p Pemenang bagi contest Kejap Je Masa Berlalu jatuh kepadaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (drum roll)
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
KAK AIN!!!!!!

Beauty baca comment tu memang tekekek gelak sendiri.....TQ kak ain, cabaran dari beauty ini boleh membantu kak ain supaya lebih loving gitew bersama hubby tershenta.... Mari kita sama-sama berlumba dalam menceriakan rumahtangga masing-masing.....;-)

Dan pengumuman penting bagi peserta-peserta contest yang lain!!!!! Jangan gusar dan gundah gulana kerana komen-komen anda juga membuat beauty tersenyum bahagia dan buat beauty ingin lebih dan lebih loving dari yang sedia ada.... Che wah... Dan yang paling fenting!!!!! Beauty juga akan memberikan hadiah saguhati kepada 7 peserta contest ini tanda terima kasih dan sayang beauty kepada semua..... Huhuhuhuuu.... Suke tak?? Suke tak??? Wink wink wink...;-)

p/s * sila emailkan alamat masing-masing kepada azniza_azhar@yahoo.co.uk untuk beauty pos hadiah-hadiah berkenaan oke....;-)

8 comments:

Saya Punye said...

adiah saguhati 2 sy dpt ke.. huaaaa... kikiki... klo dpt suka2... ahakzz.. t-shirt yg stylo rupenye,..

mamaaerish : said...

baiknyer ati dier... ;p

misz beauty said...

tiny ~ awk lambat join contest lah sayam... nnt besday lah kak az kasik present ok..;-)

mamaaerish ~ tanda penghargaan je sis... xmampu nak kasi adiah mahal2 pun... ape yg ada jerk..;-)

Saya Punye said...

hihi... iye sis... syedihnye... huaaa

AinHinata said...

hehe..Thanks ija..terkejut akak baca akak la pemenang nye..tenqiu2..xyah la pos2 adiah tu..

kasi hntar je kat office akak ni...muahahaha..

:)♥♥♥

misz beauty said...

baik kak.... no prob...;-)

Anonymous said...

cik ira said: ohoooooooo

misz beauty said...

cik ira ~ apekah?? ahahahhaaa ;-p