Thursday, April 22, 2010

The Participant of Contest : Kejap je masa berlalu....

Senyum-senyum sendiri beauty baca jawapan and comment u ols yang join the contest... Ekekekkekekk.... So here sticky entry also untill tarikh contest tamat beauty akan put all da participant punya jawapan & comment yang diterima.. If ada yang tak tersenarai dat means ade yang terkurang so bley cuba lagi selagi tarikh belum tamat... Selamat berjaya semua...;-)

Fut note * macam nak tambah hadiah lagik tapi tengok jumlah penyertaan dulu..;-)

1) Kak Siti
Jawapan : Perfume
Comment : Beauty & husband memang pasangan yg sangat romantik..huhu..jeles akak tengok gambar2 beauty & husband. Still hangat mcm zaman2 bercinta....semoga berkekalan yerbeauty & dianugerahkan anak yang ramai...hahahha...jgn marah tau.

2) Jojoe
Jawapan : Jam Tangan
Comment : Bahagianya tengok pasangan suami isteri romantis.. suka baca entry neh... hepi and sweet loving couple..hope one day saya pun akan lalui kebahagiaan yg camgini jugak..

3) Cik ira
Jawapan : Wallet
Comment : Jeles tgk az dgn camel.aww so sweet ;p nak jugakkkkkk

4) Ieja Rizaliza
Jawapan : another camera or camera accessories ...
Comment : komen saya ttg kamu berdua... yup !! u both very lovely couple. u guys don't mind sharing with others about your love, and i think it so sweet !! i so damn sure u both love aech other so much !! saya doakan semoga you all bahagia dunia akhirat !!

5) Nieza
Jawapan : I-phone
Comment : Untuk ieja & fizi: Korang adalah antara pasangan yang tabah mengharungi dugaan & rintangan dalam alam rumah tangga. Saya doakan semoga awak dan dia sentiasa diberkati dan bahagia selamanya hingga ke akhir hayat. =) miss u ieja after this..keep in touch ok, dear!!

6) Mamalyna
Jawapan : Jam tangan
Comment : Beauty, akak first time bukak blog beauty... korang adalah pasangan yang amat2 romantik...even dah 9 bulan berkahwin tp u all cam pengantin baru...Semoga cepat dikurniakan cahayamata...Amin

7) Kak Dhila
Jawapan : henpon blacberry
Comment : ija n hubby pasangan suami isteri yg sgt loving each other, serasi dan manja.ija sentiasa ingin menyatakan pd dunia bahawa cinta dan sayang ija buat hubby seorang. semoga ija dan hubby murah rezeki dan dikurniakan cahayamata pengikat kasih anda bedua.semoga sentiasa berbahagia dan sentiasa terus mencintai..

8) Kak Ain
Jawapan : handphone blackberry
Comment : ija & fizi..loving couple..wlupon pade mule nye akak lagi loving..tp, skr mcm kedudukan akak dh tercabar dek kerana fizi & ija yg sengal neh..hahaha...smoge bhagia slalu.

9) Puan Nani
Jawapan : lense camera
Comment : both rossi & beauty couple yg sgt shomel n lovey dovey...i heart soooo much all their photo yang super duper schweetttt sehingga membuatkan saya jeles =p

2 comments:

Jojoe said...

ada harapan menang tak??hehehe

misz beauty said...

hehehee.... tunggguuuuuu ;-)