Tuesday, April 06, 2010

Last Weekend...

Haaaaa... ari tu cite pasal 2 minggu lepas.. So now nak cite pasal minggu lepas pulak... Dimana minggu lepas lagi lah bz gilak... Seb bek tak gilak jerk... Hohohoooo... Friday nite dah de futsal SRF vs Ghetto Scoot Clan... Haaaaa, kali nih punye perlawanan Mr. Hubby & Mrs. Wifey menjadi musuh tradisi... Sebab nye Mr. Hubby menjadi player for SRF dan Mrs. Wifey pulak menjadi penyokong kuat Ghetto.... Bley tak cenggitu??? Ade i kesah?? Hubby play wif SRF sebab katenye diorang nye player banyak tak de... Tapi ramai je beauty nengok... Ekceli kitorang ni ahli kepada dua2 group... Tapi beauty sangat memberikan priority kepada Ghetto sebab disitu beauty bemula.... ;-) Hubby pulak sume clan pun dier masuk... Ade dier kesah orang nak cakap ape... Janji dier bahagia... Beauty pun tumpang bahagia... Heheheheee.... So jumaat minggu lepas Ghetto Menang Dengan 8-2.... Hahahahaaaa.... Booooo kat hubby.... Sape suh maen tuk SRF... Ekekekekekk.... Saje je, dua-dua clan kitorang sayang... Tapi biaselah kan mulut beauty nih memang kecoh ckit bebalas-balas cakap ngan dak SRF sorang tu... Ekekekkekekk.... Sume pun eppy dat nite.... Lagi sekali "name pun friendly game...;-)" Balik tuh lepak ngan ghettorianz jap kat canai subang sebab ramai gak yang ade malam tu yang jarang-jarang jumpa sebab masing-masing bz kan... So diz week men ngan Asura Scoot Clan if beauty tak silap... Next week repeat ngan Ghetto balik... hohohhooo....;-) Balik-balik kefenatan mandi-mandi sume kitorang laki bini terus taido mengenangkan esoknya ada lagi aktiviti....=)

So esoknya adalah hari sabtu.... Ada apa??? Ada Beauty's Birthday Blast la... Walaupun da lewat nak sambut tapi ade beauty kesah?? Hahahhaaa.... Nak wat cane, bz tak de mase, kengkawan pun ade event and last we ols set last week yang free.... Theme untuk birthday party beauty dat time adalah "White Angel in Garden"... Harus sume yang datang berpakaian putih suci murni kan.... Huhuhuuuu... Best, enjoy sangat sebab sume geng-geng gegerl dapat bekumpul dat time... Ada yang sanggup ponteng keje cuti sendiri semata-mata nak penuhi undangan beauty... Sayang lah u ols...;-)

Early morning lagi beauty da bangun sebab banyak bende nak setel... Hubby de shoot pagi tuh before join beauty... So pembantu setia beauty adalah My dear princess lil sista... Wawa Da Veronica... Che wah... Adik kakak tak mo kalah nick name kan?? Ade kitorang kesah?? hohohohoooo;-p Pepagi dier dah jemput beauty kat umah, we ols pi ampang amik kasut beauty yang beli beli online... Vogue u ols taw tak.... 5 inch lagi tu... Ekekekek.... Afta dat pi cari goodies, tak sempat nak tempah goodies kat Sis Diah, so we ols redah je cari ape yang ada... Ni lah last min punye keje kan... Maklumlah beauty tak de mase nak gi cari... Ingat nak cari kat tesco jerk, tapi kebetulan lalu depan KK Home Deco terus singgah tak cite banyak... Harus beauty rambang mata tak taw nak pilih ape kan... Sume murah-murah dan santek-santek.... Si adik pulak orang suh pilihkan goodies dier pi carik hadiah kawan dier pulak... Ceh... Musuk taw adik nih..;-p Lastly kitorang decide tuk kasi candel kat semua yang hadir... Gold Candel yang besinar-sinar santek bagaikan bintang... Plus dengan glass tuk letak candel tuh... Hope diorang sume suke dengan goodies beauty tuh.... Pastu beli hadiah for best dressup sekalik kat situ...=) Sampai je umah mummy lil sis tolong gorengkan makanan ringan yang nak dijamu, beauty sibuk membungkus hadiah-hadiah for cabutan bertuah, goodies n best dressup.... Seb bek ramai yang membantu... Thanx mummy, baby misya, baby ain... Cik yan pun same yang tolong goreng nugget hampir nak rentung... Wakakakakka.... Along da kire nugget tu tak cukup, cik yan rembat eh??? haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ;-p Pas da siap sume we ols mandi-mandi siap-siap nak ke Perdana Lake Garden tempat yang disetkan... Tu pun sempat beauty pi cuci gambar untuk guest card... Kat situ beauty dah letak siap-siap nama and no betuah.. Dah lah duk lenguh tangan pegang kek sampai KL.... Huhuhuuu... ;-p Sampai-sampai kat taman angel-angel da siap menanto dengan wajah kebuluq... Ekekekekekk... Sian diorang... We had so much fun on dat party... Posing sakan dengan Official Photog a.k.a hubby beauty.... Sian bb tak sempat nak tukar baju putih, so dier je yang pakai baju merah yang katenye dier memang nak pakai merah, lain dari yang lain menandakan cinta dier pada beauty.... Merah itu kan cinta dan sayang... Ade-ade je bb tu, suke lari tema... Tapi tak pe lah, alasan tu diterima... ;-p Dah dekat maghrib sume setel hari pun cam nak ujan... So balik tu beauty and hubby singgah minum.... Sian hubby beauty nak nengok bola sampai abis tapi dapat tengok separuh masa jerk sebab wifey dier da lelap-lelap kat bahu dier.... Uhuhuhuhuuuu.... Fenat u ols taw x, menguruskan sume-sume... But sangat puas hati... Hajat da tecapai..;-) Tahniah buat yang dapat lucky draw (sume yg datang pun dapat ape..;-p) dan best dressup for da day Cik Baby a.k.a Cik Ain..;-) Next year kite buat theme lagi best okay..;-)

Abis cite on Saturday, sambung lak on sunday.... Nak taw beauty pi mana?? Yaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Beauty telah ke Arena Of Star Genting Highland menyaksikan Anugerah Bintang Fofular..... Hoye!!!!!!!!!!!!!!!!!!! But diz time hubby tak folo coz dier de job.... So beauty pi ngan lil sis and kengkawan yang lain.... Thanx to our fren yang kasi free tiket for us... Really enjoy lah pi sane... Tengok life ngan tengok dalam tv laen taw.... Orang luar tak taw ape yang jadi dalam tuh.... Titisan air mata, gelak tawa, sume pun ada... Macam-macam gelagat artis yang kitorang dapat tengok.... Tahniah buat sume pemenang especially Tok Ti dan Fafau yang beauty minat...;-) Untuk arwah Din Beramboi & Ustaz Asri... Semua yang hadir dalam Arena Of Star tuh sangat merasai kehilangan mereka dengan ayat-ayat dan lagu yang ditujukan khas buat mereka... (yang ni tak tunjuk dalam tv taw).... Oh beauty pun sama begenang air mata, seb bek tak teresak-esak cair make up... Uhuks...=) Dekat 2.30am baru sampai umah dan Mr. Hubby pun da lena... Tapi sempat bukak mata tengok wifey da balik and give a hug..;-) Rindu 1 day tak jumpa....;-p

So sekian lah cite beauty last week... Beauty up 4 5 pict dulu.... Time birthday party beauty.... Kat genting tu tak banyak pict.... Lagipun sedang disolve kan dari prob... Tu lah orang sengal pakei BB memang lah jadi cam gitu....;-p So yang ada pict white angel jerk... Entry laen beauty kasi up white angel lagik bebanyak okay...;-)

Besday gurl.. ;-p

Trio... Beauty, Eira, Wanie.. =)

Here's da angel... Kurang 2 orang... 1 tengah amik pict pakai camera dier... 1 da balik awal... Shya, Beauty, Sue, Eira, Wanie, Ecah..;-)

We are happy... Eira jerk buat muke toye sebab nak terpeleot... Ahaks...;-p

Nih kat genting before masuk AOS... Beauty, Wawa, Eira folo the theme Cetusan Warna.;-)

So abis dah cite.. Juz wait for other pict okay... Huhuhuuuu... Lap u... lap u... Lap u ols..;-*

4 comments:

Saya Punye said...

woww.. mesti berphoto bersama artis.. nk tgk... kikiki...

misz beauty said...

adoi lah syg... kitorg tak dapat take a pict wif artis... diorg sume dijaga rapi dan tak de nak posing2 ngan peminat... hohohooo.... kak az je jadi artis hari tu... huahahhaaa;-p

Siti said...

Waaa...sakannya sambut birthday..jeles...

Beaty: napa bagi alamat salah kat akak, city-link dah return balik hadiah. bagi alamat semula yer.

misz beauty said...

ala kak... jangan la jeles.. lenkali beauty jemput akak sekali bley jd angel sesame.. heheheee;-)

beauty da kasi betul dah alamat tu... diorg yg cari jalan x jumpa umah kot... sebab situ lorong2 memang keliru ckit... lg pun diorg tak de call beauty tuk pengesahan alamat pun if diorg tak jumpa... dah email kat kak siti balik dah..=)